![]() |
Sitemiz Hakkindaki düsünceleriniz Sitemizin yapilanmasi ve daha iyi faaliyet vermesi icin görüslerinizi buraya yazabilir ya da oy vererek katkida bulunabilirsiniz |
daha yeni bir site, Kim emeklemeden yürümeyi öğrendiki tabiki eksikleri var ama zamanla hepsi hallolur inşaallah... |
s.a uzun suredir forumlara yorum yapmiyordum.ama sitenin acilisindaki ulkeniizn semvolu bayraginizin sehirlerinizin terennumu yorum yapmaya sevk etti.muhtesem olmus.tek kelimeyle harika.rabbim hayirlara vesile kilsin insaallah.okuyucu olmakla yetinicem.simdiden okudugum ve okuyacagim her konu icin emeklerinize saglik diyorum |
Evet bütün sehirler Türkiye bayraginin simgesi olan ay ve yildizi olusturuyor daha sonrada türkiye haritasi ile kaplaniyor bu Begendinize cok sevindim |
evet bende bu girise bayildim (ayiltan olmadi hala :D) saka bir yana güzel olmus giris ellerine saglik. allah razi olsun |
Giriş süper..zamanla daha da güzel olacağına inanıyorum..Rabbim güç kuvvet ve sabır versin inş. |
siteniz çok güzel..:aallkkiiss: ailecek hergün giriyoruz..:D burdan dayımlara halamlara teyzemlere:( dayımın çocuklarına amcamın oğlullarına:( yeğenlerime, dedeme, ananeme...:):):) slm iletiyorum.. ....................... şaka bi yana.. eline sağlık kardeşim.. inş gzl bi site.. selametle.. |
ben bır cok paylasım sıtesıne uyeyımfakat you tube de reklamınızı gordum ve ısımden dolayı cok hosuma gıttı ve sıtenıze gırıp uye olma ıhtıyacı hıssettım.yapımında,paylasımda yorum yapanlara elıne emegıne saglık... |
siteniz gerçektende iyi bir paylaşım sitesi olmuş emeginize saglık:clap: |
--->: Sitemiz Hakkindaki düsünceleriniz Üye olup üye olduğumu unuttuğum birçok site war umarım onlardan olmayacak.. Online oyun oynadığım için forum muhabbetlerine aşinayım burdaki sewiyeyi beğendim admin we modlar bu sıcaklığı korurlarsa aynı güzellikte dewam edeceğine inanıyorum çok hoş olmuş... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:05 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük