Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi?

Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? Benzer Konular Artan yaşlılık ülkemizde sosyal risk oluşturuyor... Bir Tutkunun Dile Getirilme Biçimi - Necati Tosuner - Ana Fikri... Beytullah ...

?

Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi?

1. Alt 08-12-2009, 15:33 #2
    HİRANUR Mesajlar: 295
    Teşekkür ediyorum kardeşim böyle bir konu açtigin için tabiiki vede maleseftirki ülkemizdede insanımızdada biçime önem veriliyor.

kalbi kardelen ve mus'ab bunu beğendiler.
  2. Alt 08-12-2009, 20:51 #3
    altun Mesajlar: 885
    kesinlikle biçimi özleri zaten ön plana çıkartılmıyor

3. Alt 08-21-2009, 13:50 #4
    pınaran Mesajlar: 314
    Kişinin özünü öne çıkarması insanın yapısına aykırı, ortama göre yeni maskeler takması ise doğal bir süreçtir. İnatla kendi duruşunu her an toplumda göstermeye çalışan kişi cezalandırılır. Alınan en büyük cezalardan birisi de onaylanmamaktır.
    Bu ve daha başka bir çok sebeplerden ötürü çeşitli biçimlere girilmesi o biçimlerle algılanmak istenilmesi ve diğerlerinin de biçimsel değerleri bana olağan geliyor.

4. Alt 08-24-2009, 00:49 #5
    xyzt Mesajlar: 384
    evt ülkemizde ve dünyada asıl önem verilen biçim maalesef. ye kürküm ye devri.
    ama yinede unutmamak gerekir ki ; insanlar kıyafetleriyle ağırlanır sözleriyle uğurlanır..

5. Alt 08-24-2009, 23:16 #6
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    xyzt´isimli üyeden Alıntı
    insanlar kıyafetleriyle ağırlanır sözleriyle uğurlanır..

İnsanların özlerini öğrenmek hepimizde bilirizki konuşarak vakit geçirerek öğrenilen hatta bazen hiç öğrenilemeyen bir durumdur.
    Bu gün elbetteki ben müslümanları tiplerinden ve yüzlerinden tanır ve ona göre davranırım.
    Ama sonuçta şuraya geliyoruz İnsanlar kıyafetleriyle ağırlanır sözleriyle yada fikirleri ile uğurlanır.

6. Alt 08-25-2009, 17:26 #7
    M ALİ RUMİ Mesajlar: 193
    Rahmetli Teyzem hep derdi; Rağbet zengin ile güzele diye, gerçekten tam bu anketinize göre bir cevap. Öyle değil mi?

7. Alt 08-26-2009, 16:53 #8
    HİRANUR Mesajlar: 295
    desenize benim bu dünya'da hiç şansım yok! ne güzelim nede param var......

8. Alt 09-17-2009, 15:33 #9
    ..Sahra... Mesajlar: 147
    HİRANUR´isimli üyeden Alıntı
    desenize benim bu dünya'da hiç şansım yok! ne güzelim nede param var......

ama senin gönlün güzel bence

9. Alt 09-19-2009, 03:19 #10
    gmz Mesajlar: 47
    mevlana ne demiş

♥ Sevgide güneş gibi ol,

♥ Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,

♥ Hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol.

♥ Öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.