![]() |
Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? |
--->: Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? :flowers:Teşekkür ediyorum kardeşim böyle bir konu açtigin için tabiiki vede maleseftirki :70: ülkemizdede insanımızdada biçime önem veriliyor. |
--->: Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? kesinlikle biçimi özleri zaten ön plana çıkartılmıyor |
--->: Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? Kişinin özünü öne çıkarması insanın yapısına aykırı, ortama göre yeni maskeler takması ise doğal bir süreçtir. İnatla kendi duruşunu her an toplumda göstermeye çalışan kişi cezalandırılır. Alınan en büyük cezalardan birisi de onaylanmamaktır. Bu ve daha başka bir çok sebeplerden ötürü çeşitli biçimlere girilmesi o biçimlerle algılanmak istenilmesi ve diğerlerinin de biçimsel değerleri bana olağan geliyor. |
--->: Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? evt ülkemizde ve dünyada asıl önem verilen biçim maalesef. ye kürküm ye devri. ama yinede unutmamak gerekir ki ; insanlar kıyafetleriyle ağırlanır sözleriyle uğurlanır.. |
--->: Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? Alıntı:
Bu gün elbetteki ben müslümanları tiplerinden ve yüzlerinden tanır ve ona göre davranırım. Ama sonuçta şuraya geliyoruz İnsanlar kıyafetleriyle ağırlanır sözleriyle yada fikirleri ile uğurlanır. |
--->: Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? Rahmetli Teyzem hep derdi; Rağbet zengin ile güzele diye, gerçekten tam bu anketinize göre bir cevap. Öyle değil mi? |
--->: Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? :ziccon10:desenize benim bu dünya'da hiç şansım yok! ne güzelim nede param var...... |
--->: Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? Alıntı:
|
--->: Ülkemizde asıl önem verilen insanların özü mü yoksa biçimi mi? mevlana ne demiş ♥ Sevgide güneş gibi ol, ♥ Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, ♥ Hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol. ♥ Öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük