kaldırılsın...
özgürü-der'e resmi törenleri boykot çağrısı nedeniyle hakkında kapatma davası açıldı ve dava hala sürüyor.bir diriliş nesli oluşmadıkça yeni bir çağ açılmadıkça çocuklarımız da bizler gibi bu ibadeti(!) yapmak zorunda bırakılacaklar..
birileri milliyetin nedir dediginde :ben müslümanim demedikçe ,kim kazanacak cenneti,kim cehennemi.
Cehennemi kazanacaklarin sayisi fazla sanirim.( s.a.s) efendimizin millet anlayişini kinayanlardan olmamak gerekli sanirim.
galiba ''andımız kaldırılsın'' süreci ''Abdullah öcalan serbest bırakılsın'' a kadar geldi.Hayırlısı yahu.hepimiz insanız.Apo da öle.
galiba ''andımız kaldırılsın'' süreci ''Abdullah öcalan serbest bırakılsın'' a kadar geldi.Hayırlısı yahu.hepimiz insanız.Apo da öle.
Bizler eğer kaynağımızı yani çıkış noktamızı vahiden alıyorsak kusura bakmasınlar biz milliyetçi yada ırkçı yada şucu bucu olamayız.Hem milliyetçilik ırkılığın yumuşatılmış hali.
Ne gerek var milliyetçiliğe hepimizin müslüman olması bizi birleştiren yapının müslümanlık olması yeterli değil mi? Eğer Kur'an i hayatı anlayan bir müslüman ben aynı zamanda milliyetçiyim diyorsa orada durması lazım .Ben cahil vahyin anlamını Kur ani hayatın ne anlama geldiğini bilmeyen insanların milliyetçi çıkışlarını anlayabiliyorum ama ben hem müslümanım Kur anı da çok iyi anlıyorum diyen birinin ben milliyetçiyim demesini anlamıyorum.
Türkeşin hayatında yaptıkları ortada yorum yapmaya bile gerek olmadığı kanaatindeyim.
selam ve dua ile...
selam ile...
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|