![]() |
Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! Bildiginiz yabancidil varmi?? Var ise hangilerini biliyorsunuz ve düzeyi nedir??? |
--->: Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! gramer sorunum olsada pratik ingilizce. |
--->: Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! tam anlamıyla,gramer +pratık; ingilizce. üç beş cümle çerkezce, kökenımız nedenıyle, üçbeş cümle filemence, ,üç beş cümle jakarta kısacası nerden arkadaşlarım varsa ;üçer beşer cümle. bırde kuş dili biliyorum,(hee heee) şaka bir yana; Arkadaşlar yabancı dıl bölümlerinde ,paylaşımlarla ,formumuzu,zenginleştirip,birbirimizide geliştırelim,inşAllah. yardımcı olmak isteyen ,asil ruhlu arkadaşlara ,form adına teşekür ederim. |
--->: Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! İngilizce ve Fransızca ikisi'de iyi düzeyde. |
--->: Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! arapca ama çok az düzeyde... |
--->: Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! arapça demek isterdim ama maalesef beceremiyorum arapçayı ama ingilizcem iyi düzeyde en azından o var:D |
--->: Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! Kürtçe zazaca türkçe :) ileri düzeyde arapça sadece bana sorulan sorulara cvp verebiliyorum geliştirilmesi lazım ingilizce de aynı arapça gibi geliştirilmeye açık kursa başlıyacam iyi olacak:D oda cepte gerisi zaten gereksiz vesselam |
--->: Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! Arapça ileri düzeyde... |
--->: Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! türkçe,kürtçe,zazaca:70::70::70::19: |
--->: Hangi yabanci Dilleri konusuyorsunuz!!! ana dilim seklinde fransızca ve türkçe cok iyi bi seviyede ingilizce yazılanı anlıycak sekiilde ispanyolca ve italyanca |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:52 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük