![]() |
hangi takımı tutuyorsunuz? 1:galatasaray 2:fenerbahce 3:beşiktaş 4:trabzonspor 5:ikinci liğ takımları 6:diğer 7:takım tutmuyorum |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? Hiç bir maçını izlemesemde galatasaraylıyım :) |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? fenerbahcee :);) |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? e tabi ki de FENERBAHÇE :hoppa: |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? beşiktaş |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? oleyyyyyyyyyy... fenerbahçe önde gidiyor. |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? Siyah - Beyaz , Karakartal _:D |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? galatasarayyyyyyyyyyy ,napoli de (italyada 1 şehir) duvarlara ismi galatasaraiii diye yazılan takım.sene 2001 |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? Alıntı:
Önce büyük abim,sonra küçük abim,daha sonra eşim,daha sonra fubolcu küçük kardeşim,daha da sonra en küçük kardeşim, illallah çekebilir miyım? müsadenızle. |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? ben de futbolu sevmeyenlerdenim...ama babama fenerbahçe derdim... rabbim rahmet etsin ona.... fanatik fenerliydi.... |
aynen bende futbolu sevemedim babam sakın takım tutma derdi ve tutmazdım ama beşiktaş renklerinden dolayı bana tutulabilr gibi geliyor :)) |
amin!!!!!!!!!!!!!!!! |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? çok tşk edrim... rabbim sizi sevdiklerinizden ayırmasın... |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? [QUOTE=destan;49272]ben de futbolu sevmeyenlerdenim...ama babama fenerbahçe derdim... rabbim rahmet etsin ona.... fanatik fenerliydi....[/QUOTEA Ayyyy bitenem, çok üzüldüm, Dur bekle ; Sevgili aradaşlar! İçimizden birinin(destan'ın) babası Hakk'ın rahmetine kavuşmuş.Allah rahmet eylesin,Mekanını cennet eylesin. 100 FATIHA -I ŞERİF başlatıyorum, 100 -10= kalan 90, Ardımdan her eksılttığınız fatıha-ı şerife için ; Allah Razı OLsun. Not; canım benım;bugün yatmadan, baban içn mutlaka bır yasın-i şerif okuyacağım. Bütün yüreğimle üzüntünü paylaşıyorum. |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? cnm ya beni çok duygulandırdın kimse şuanakadar benim için böyle birşey yapmamıştı.. rabbim senden razı olsun... razı olup razı ettiği kullar arasına dahil eylesin... ya ne diyeceğimi bilemiyoru...ruhu güzel kardeşim... çok tşkler...rabbim sevdiklerini sana bağışlasın... her ne isteğin varsa hayırsızlarıda hayır ve hasenata çevirip kaabul etsin... |
|
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? 90 -ı0= 80 |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? tutmuyorum kiii :D:D:d |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? ben de futbolu sevmeyenlerdenim...ama babama fenerbahçe derdim... rabbim rahmet etsin ona.... fanatik fenerliydi.... allah rahmet eylesin bende babam bjk diye o takımı tutmuştum allah hepsinin yerini cennet eylesin... |
--->: hangi takımı tutuyorsunuz? Sivasspor |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:13 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük