![]() |
size ihanet eden birini affedermisiniz? size ihanet eden birini affedermisiniz? yı 1:hayır asla 2:evet bir şans daha veririm. 3:sadece arkadaş kalmak isterim |
--->: size ihanet eden birini affedermisiniz? Affetmek allaha mahsustur ama affederim ve nitekimde affediyorum.eski güvende kalmaz bunu herkes bilir her ne kadar affedilsede |
--->: size ihanet eden birini affedermisiniz? Alıntı:
|
--->: size ihanet eden birini affedermisiniz? ihanete uğradığım kişi sevdiğim biriyse bu beni çok yaralar ama affederim |
--->: size ihanet eden birini affedermisiniz? galiba o iliskiye bir sans daha veremezdim, yarasi cok büyük olsa gerek...:( |
--->: size ihanet eden birini affedermisiniz? asla şans felan yok ,ne demek oldugunu bılmıyorsa,deger vermenın,sevmenın ne gerek var :( |
--->: size ihanet eden birini affedermisiniz? ne güzel bir konu:) ben ihanete uğrayan biri olarak tecrübeliyim;) affetmem affetmiyorum ve hatasını yapınca onlar pişmn oluyor ama iş işten geçiyor malum :D |
--->: size ihanet eden birini affedermisiniz? |
--->: size ihanet eden birini affedermisiniz? Aslında konulardan çok konu linkleri bir hayli dikkat çekici ve enteresan. Mesela bu konunun linki;İhanete uğradım affetmeyin asla:p |
--->: size ihanet eden birini affedermisiniz? Alıntı:
Sami'ye hem gülüyorum hem de ardına kendimi kötü hissediyorum. adam tam da yerinde tespitler yapıyor. durum bu yani.. yurdum erkeği.. yapacak bi şey yok.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:50 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük