![]() |
Sitemiz adina t-shirt BASKISI Ankette de gözüktügü gibi seceneklere göre size uygun gelen bir secenegi secmenizi ve bu sekilde bizlerin yapacagi bu olusumda fikir vermenizi istiyoruz. Simdiden ankete katilan arkadaslara tesekkür ederim. Konuyu anlattigimiz bir diger link http://www.muhakeme.net/yaz-ayinda-m...html#post40171 |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI t-shirt lerimizi giyeriz sıcak havalarda :) hacım ben parmak arası terlikte istiyorum :) |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI Terligi getir üzerine mührü basariz insaallah :D |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI vakti zamanında yaptığım şöyle birşeyde vardı.Gerçi böyle bir t-shirt ün basılmasının zor olduğunu anlamam fazla sürmedi ama :) sitemizin logosu ve slogani olanlar bundan kat kat daha güzel olacak bundan emin olabilirsiniz. |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI s.a bence güzel bir fikir sitemizide daha iyi tanıtır |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI Site tanıtımı için çok güzel bir seçenek... |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI pardon beni bi bilgilendirmisiniz?? şimdi tişört bastırılcak ve tasarım mı seçiliyor?? |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI valla ismi lazım değil ....... sitelerim için t-shirt ve şapka yapmıştım ve bu çok tuttu çokda işe yaradı hatta en son google ps4 x4 logolarıyla falan yaptım millet çok süper ilgi gösterdi bence güzel bir aktivite |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI reklam herzaman önemlidir arkadaşlar iş adamlari bile kazandıklarının yarısını reklama veriyor |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI s.a bence güzel bir fikir ,yürekten destekliyorum,işlerin yoğunluğundan pek nete giremiyorum ama ara sıra bakınıyorum.. selamlarrr... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:30 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük