![]() |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI tamamen duygusal :) |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI maşallah bu konuya bu ne kadar ilgi..demek somut delillere ihtiyaç daha fazla...biz muhakeme yi kalbimize nakşettik..dilimize slogan...:):) neyse bu kadar nutukdan sonra bari ablanıza bir muhakeme eşarbı da üretinde tam olsun..vesselam..:):):) latife bu ya...şöyle siyah beyaz olsun tişörtleriniz...hem zaten alptraum sen beşiktaşlıydın değil mi? bende siyah beyaz tutkunuyum .... bakalım hayırlı sonuçlar diliyorum... |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI hocam aslında t-sortlerın uzerındekı motıf yada simgelerıde versenız onunda anketını yapsak valla bu sene cok sıcak olack iskenderunda iskenderunun sahılınde muhakeme.net reklamını yapmaktan seref duyarım :) belkı bır kac tane manita ayarlarım |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI muhteşem fikir benimki 2xl olsun arkadaşlar |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI nasıl alıcaz peki |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI s.a valla super |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI iyi olacaga benziyor |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI Bende isterim |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI Kargo parasi size ait olacak. Ayriyeten kesin alacaklardan bir zaman sonra kargo ile gönderilecek isim ve soyisim ve adres gerekecek. Sunuda belirtmek isteriz ki; tanimadigimiz kisilere göndermeyecegiz. Bu yüzden lütfen bu zaman diliminde sitemizi takip etmenizi ve bize o güven duygusunu vermenizi istiyoruz. Hersey cok güzel olacak:) |
--->: Sitemiz adina t-shirt BASKISI Ben zaten tanıdığım herkese siteyi yaymaya çalışıyorum, heralde t-shirt'unude giymeyi düşünürüm 1 tane alabilirsem iyi olur :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük