![]() |
İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya İmam Hatip sevadlısı olarak; sitemizde kimler imam hatip lisesi mezunu veya daha hala lisede okumakta merak ediyorum.. |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Evet...sanırım en kıdemli olarak meşhur Kadıköy İmam Hatip Mezunuyum....hamdolsun:) |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Bende Üsküdar İmam Hatip 2000 yılı mezunuyum :s.a.: |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya ben de imam hatip lisesinin orta kısmını bitirdim liseyi düz lisede okudum hangisinden sayarsınız bilmem ama imam hatip aşığıyım ve bayılıyorum bu sitedeki kültür akışına:zzccon::gul3: |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Ben kendim imam hatip ten çıkma değilim. Ama tarihi mezunlar dışında okumaktayım diyenleri merakla bekliyorum... |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya nasıl yani..ben anlamadım?:) emirahmedyasin..ben tarih okumadım ki imam hatipde..kendi çabamızla haricen hatta gizli saklı okuduk bazı islami bilgileri.sizin söylediğiniz kasıd nedir? |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Alıntı:
Yeterli bir şerh olmadı ise yine açıklamaya çalışırım. |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya :) evet anladım sandım ama anlamadım sanki:) örneğin benim bulunduğu lise K.İ.H.L tam bir mücadele ortamıydı...zira okulumuz huhukçular sitesinin yanında ve her an sınıflarımız dürbünlerle gazeteciler tarafından gözetlenirdi..ama her türlü cemaat ,fikir, ilim ve islami eylemin ders dışında icra ettiği muhteşem demlerin yudumlandığı ilk leri yaşadığınız,kuran ve hadisle fıkıh ve akaidle tanıştığınız en önemlisi din kardeşliğini sarhoş olurcasına tattığınız zaman mekan arası bir manzara.... |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya (din kardeşliğini sarhoş olurcasına tattığınız zaman mekan arası bir manzara....) maşaallah maşallah ... Konuyu karmaşık bir zemine çektim gibi hissettim kendimi:) niyetim eskilere hey gidi günler diyip bu gün okuyanları öğrenmek.Bu sefer tamam gibi |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya imam hatipli olmak bir ayrıcalıktır :) bende 2001 imam hatip lisesi mezunuyum... |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Hayatimin en güzel 6 yiliydi, Imam Hatipte oldugum yillar... Bende Izmir Konak Imama Hatip Lisesinden 1998-99 ögretim yilinda mezun oldum. Özlüyorum o günleri.... |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya ben normal lise okumaktayım. bu devirde bütün liseler aynı... isminin imam hatip veya başka bir lise olmasına bakılmamalı tabi bu benim görüşüm:) |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Ben de Eskişehir Abdurrahman Sarar İmam Hatip Lisesi mezunuyum.. Herkese selamlar:) |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Bakırköy AİHL de okumaktayım :) |
|
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya yalova aihl mezunuyum |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Şu ana dek altı kişi bu kadar azmı? |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Maalesf imam hatipli değilim :( ama bende teknik liseliyim :) |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya :s.a.::s.a.::s.a.::s.a.::s.a.::s.a.Imam hatim mezunu degiliM fakat savdalisim elhamdüllilah |
|
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya :s.a.: bende değilim ama sevdalısıyım... ama birgün mutlaka allahında izniyle okuyacağım..az kaldı o günlere... |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya üsküdar anadolu imam hatip mezunuyum.elhamdülillah |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya İmam Hatipli olmak bence ayrıcalıktır. |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya imamhatipli olmak ayrıcalıktır evt. inşallah bu ayrıcalığı imamhatip lisesindeki okumakta olan ve halen görev yapmakta olan meslek dersi hocaları da farkeder ve gerçek imamhatipli ruhunu aşılayabilirler. Selam İmam Hatiplim Selam senin ruhuna Selam İmam Hatiplim Selam senin duyguna Selam tertemiz kalbe O körpe dimaglar Selam sizden yükselen Güzel nidaya selam |
-1996 kadıköy-->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Ben 1996 kadıköy imam hatip lisesi mezunuyum.Şu anda Tokat-Erbaadayız. eşim Erbaa imam hatip lisesinde arapça öğretmeni.Bende arapça öğretmeniyim ama çalışmıyorum.Ev hanımlığı daha çok hoşuma gidiyor.Aynı yılın mezunları olan kızlar sizi çok özledim |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya ben ögrenci değilim nasip değilmiş içimde uktedir amaa ..tüm imamhatip, ilahıyatçı kardeşlerimi ve diğer genel üniversitede okuyan okumuş tüm kardeşlerimize gönülden duacığım yeterki eğitim alsın.. eğitim aldığınız mesleklerin hepsi lazım .. önemli olan hepinizin eğitimi Allah'lı olsun dünyasınızıda ahiretinizide güzelleştirsin inş.. |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Bu sitede de amma kaldık he, ee ben mezun oldum ne olacak şimdi,nasıl değiştiriliyor oy :brush: |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya artvin-borçka imam hatip lisesinden 1983 yılında mezun oldum. amcanızım ben:) |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya İstanbul Kazım Karabekir İmam Hatip Lisesi '97 |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya 94 Bursa İHL Orta okul mezunuyum.O kapıdan girdiysen bir kere kalbin orda kaldı demektir. |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya selamün aleykm bn de imam-hatip mezunuyum.... :) |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Orda olmayı isterdik ama nasip işi. bizi de imam hatip ten sayabilirsiniz :) |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Bu mesajı üç dört gün önce okumamamışmıydık ? Zaman tünelindenmi geçtik yoksa ? |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya esselamu aleyküm kardeşlerim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:38 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük