![]() |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya :s.a.: bende değilim ama sevdalısıyım... ama birgün mutlaka allahında izniyle okuyacağım..az kaldı o günlere... |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya üsküdar anadolu imam hatip mezunuyum.elhamdülillah |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya İmam Hatipli olmak bence ayrıcalıktır. |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya imamhatipli olmak ayrıcalıktır evt. inşallah bu ayrıcalığı imamhatip lisesindeki okumakta olan ve halen görev yapmakta olan meslek dersi hocaları da farkeder ve gerçek imamhatipli ruhunu aşılayabilirler. Selam İmam Hatiplim Selam senin ruhuna Selam İmam Hatiplim Selam senin duyguna Selam tertemiz kalbe O körpe dimaglar Selam sizden yükselen Güzel nidaya selam |
-1996 kadıköy-->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Ben 1996 kadıköy imam hatip lisesi mezunuyum.Şu anda Tokat-Erbaadayız. eşim Erbaa imam hatip lisesinde arapça öğretmeni.Bende arapça öğretmeniyim ama çalışmıyorum.Ev hanımlığı daha çok hoşuma gidiyor.Aynı yılın mezunları olan kızlar sizi çok özledim |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya ben ögrenci değilim nasip değilmiş içimde uktedir amaa ..tüm imamhatip, ilahıyatçı kardeşlerimi ve diğer genel üniversitede okuyan okumuş tüm kardeşlerimize gönülden duacığım yeterki eğitim alsın.. eğitim aldığınız mesleklerin hepsi lazım .. önemli olan hepinizin eğitimi Allah'lı olsun dünyasınızıda ahiretinizide güzelleştirsin inş.. |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Bu sitede de amma kaldık he, ee ben mezun oldum ne olacak şimdi,nasıl değiştiriliyor oy :brush: |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya artvin-borçka imam hatip lisesinden 1983 yılında mezun oldum. amcanızım ben:) |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya İstanbul Kazım Karabekir İmam Hatip Lisesi '97 |
→ İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya 94 Bursa İHL Orta okul mezunuyum.O kapıdan girdiysen bir kere kalbin orda kaldı demektir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:37 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük