![]() |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Hayatimin en güzel 6 yiliydi, Imam Hatipte oldugum yillar... Bende Izmir Konak Imama Hatip Lisesinden 1998-99 ögretim yilinda mezun oldum. Özlüyorum o günleri.... |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya ben normal lise okumaktayım. bu devirde bütün liseler aynı... isminin imam hatip veya başka bir lise olmasına bakılmamalı tabi bu benim görüşüm:) |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Ben de Eskişehir Abdurrahman Sarar İmam Hatip Lisesi mezunuyum.. Herkese selamlar:) |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Bakırköy AİHL de okumaktayım :) |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Alıntı:
|
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya yalova aihl mezunuyum |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Şu ana dek altı kişi bu kadar azmı? |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Maalesf imam hatipli değilim :( ama bende teknik liseliyim :) |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya :s.a.::s.a.::s.a.::s.a.::s.a.::s.a.Imam hatim mezunu degiliM fakat savdalisim elhamdüllilah |
--->: İmam Hatip Lisesi Mezunları Buyrun Buraya Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:38 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük