Kur'an-ı Kerim okumayı biliyor musunuz?

E.Ahsen ´isimli üyeden Alıntı ↑...

?

Kur'an-ı Kerim okumayı biliyor musunuz?

1. Alt 03-17-2009, 21:43 #11
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    E.Ahsen´isimli üyeden Alıntı
    Şükürler olsun,biliyorum..Tevafuk şu ki,"Muhakeme'ye ilk gelişim Kuran-ı Kerim dinlemek içindi" Bekke gibi...

"hayırlı sitemiz" ne güzel...

2. Alt 04-01-2009, 12:05 #12
    Ziyaretci
    abı-hayat Mesajlar: n/a
    rabbime şükürler olsun acizane evet.ama şu bir gerçekki kur,an kalplere inmiyor rabbim okumayı anlamayı ve yaşamayı nasip etsin.ama acizane en çok ku an tefsiri almak isterim .şuanda çalışmalarım var.tefsir derslerine katılıyorum. eğer buy formdadas yer alırsa böyle dersler daha iyi olacağını düşünüyorum selametle

3. Alt 04-02-2009, 23:13 #13
    mücahitwien Mesajlar: 7
    kuran i kerim i bi okumak var bir de bilmek bi de ikisinide bilmek yani hem okumak hemde bilmek bunada hafizlik denilir bu yükü yüce mevlam her müslümana nasip etsin tabi ögretmeyide...

4. Alt 04-10-2009, 17:14 #14
    altun Mesajlar: 885
    biliyorum ama malesef okumuyorum dünya işlerine o kadar daldıkki allah affetsin.ç..

5. Alt 04-12-2009, 18:39 #15
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    altun´isimli üyeden Alıntı
    biliyorum ama malesef okumuyorum dünya işlerine o kadar daldıkki allah affetsin.ç..

Küçükken hep derdim şunu bir okumayı bilmesemde okusam doya doya sıkılmadan.Hamdolsun Allah a öğrendik, okuduk.Okumaya devam etmeye çalışıyoruz...
    Ama ne zaman ki insan laubalileşip hayata dalıyor ise Kur an da kendini unutturuyor.
    Kur an zaten bir kitap mıdır yoksa insan hayatına yansıyınca can bulanmıdır düşünmek gerek.
    Nasıl ki dünya nın en güzel yemeğini köpek yalağına dökseniz velevki bin kere yıkasanız kimse yemez.Kur an da kendini temiz kafalar dışındakilere açmıyor.
    Yok eğer bizler kur an a kafamız temiz yaklaşırsak oda kendini bizlere açıyor,bizlere kendini sevdiriyor.
    Ne olursunuz madem okumayı biliyorsunuz o nun size unutturulmasına izin vermeyin.O nu sizden ayırmalarına izin vermeyin.O nu sizden çalmaya çalmaya çalışanlara izin vermeyin...
    selam ve dua ile.

sab?r bunu beğendi.
  6. Alt 04-13-2009, 18:24 #16
    altun Mesajlar: 885
    emirahmedyasin´isimli üyeden Alıntı
    Küçükken hep derdim şunu bir okumayı bilmesemde okusam doya doya sıkılmadan.Hamdolsun Allah a öğrendik, okuduk.Okumaya devam etmeye çalışıyoruz...
    Ama ne zaman ki insan laubalileşip hayata dalıyor ise Kur an da kendini unutturuyor.
    Kur an zaten bir kitap mıdır yoksa insan hayatına yansıyınca can bulanmıdır düşünmek gerek.
    Nasıl ki dünya nın en güzel yemeğini köpek yalağına dökseniz velevki bin kere yıkasanız kimse yemez.Kur an da kendini temiz kafalar dışındakilere açmıyor.
    Yok eğer bizler kur an a kafamız temiz yaklaşırsak oda kendini bizlere açıyor,bizlere kendini sevdiriyor.
    Ne olursunuz madem okumayı biliyorsunuz o nun size unutturulmasına izin vermeyin.O nu sizden ayırmalarına izin vermeyin.O nu sizden çalmaya çalmaya çalışanlara izin vermeyin...
    selam ve dua ile.

ALLAH razı olsun çok haklısınız şeytanın vesvesesine uymayacam inşallah okuyacam

emirahmedyasin bunu beğendi.
  7. Alt 05-23-2009, 17:14 #17
    xxl_no Mesajlar: 13
    kuran_ı kerim okumayı bilmek ne demek ya!!!açıyorum kuranın türkçesini okuyorum.Lütfen arapça deyin!!!

8. Alt 06-26-2009, 02:16 #18
    3rd eng Mesajlar: 675
    Malesef unutanlarim,biara yoldan çikmiştim gibi ama artik topluyorum kendimi.inş yakinda tekrar başlicam.

9. Alt 07-18-2009, 11:42 #19
    kalbi kardelen Mesajlar: 130
    evet bılıyorum.

10. Alt 07-19-2009, 23:30 #20
    {{şura}} Mesajlar: 697
    evet biliyorum elhamdülillah..

rabbim yaşamayıda nasip etsin..

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.