E.Ahsen´isimli üyeden Alıntı ↑
Şükürler olsun,biliyorum..Tevafuk şu ki,"Muhakeme'ye ilk gelişim Kuran-ı Kerim dinlemek içindi" Bekke gibi...
"hayırlı sitemiz" ne güzel...
E.Ahsen ´isimli üyeden Alıntı ↑...
Şükürler olsun,biliyorum..Tevafuk şu ki,"Muhakeme'ye ilk gelişim Kuran-ı Kerim dinlemek içindi" Bekke gibi...
biliyorum ama malesef okumuyorum dünya işlerine o kadar daldıkki allah affetsin.ç..
Küçükken hep derdim şunu bir okumayı bilmesemde okusam doya doya sıkılmadan.Hamdolsun Allah a öğrendik, okuduk.Okumaya devam etmeye çalışıyoruz...
Ama ne zaman ki insan laubalileşip hayata dalıyor ise Kur an da kendini unutturuyor.
Kur an zaten bir kitap mıdır yoksa insan hayatına yansıyınca can bulanmıdır düşünmek gerek.
Nasıl ki dünya nın en güzel yemeğini köpek yalağına dökseniz velevki bin kere yıkasanız kimse yemez.Kur an da kendini temiz kafalar dışındakilere açmıyor.
Yok eğer bizler kur an a kafamız temiz yaklaşırsak oda kendini bizlere açıyor,bizlere kendini sevdiriyor.
Ne olursunuz madem okumayı biliyorsunuz o nun size unutturulmasına izin vermeyin.O nu sizden ayırmalarına izin vermeyin.O nu sizden çalmaya çalmaya çalışanlara izin vermeyin...
selam ve dua ile.
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|