![]() |
Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? Bu soru akillarda süphe birakmasin. Ben Avrupadayim ve burda herkes ne oldugunu Türk mü, kürt mü, laz mi, cerkez mi, ermeni mi v.s. rahatlikla söyleyebilmekte. Istedim sitemizdede böyle bir anket olsun ama cok politik düsünmemek gerek bu meselelerde sadece bu bir istatistik... Not: Kimileri elhamdülillah müslümanim diyebilir ama anketteki amac bu degil ve diyecek olanlar icinde amenna diyorum fakat soru farkli:) |
--->: Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? Türküm :) |
--->: Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? valla duydunuzmu bilmiyorum ama ben zazayım ankette yok ama |
--->: Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? Alıntı:
|
--->: Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? bişey sorabilirmiyim? tam olarak en aslınızı nasıl buluyorsunuz...ona göre bende yazıcam..bizim karışık:) |
--->: Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? Öyle olursa Adem Havvaya kadar ineriz. Türkiyede yasanilan cografyada belirlenmis bir -kimlik-. Yani bunu detayina indirgemeden basit olani bildigimiz :) |
--->: Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? kesinleşti...:) -Türk- |
--->: Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? türk |
--->: Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? .:: Arabım ::. :):) |
--->: Aslen nereli geciyor ailleriniz ve siz? ben bir türk müslüman avşarıyım. yüreğim kalbim sizinle ALLAHUEKBER |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:40 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük