cevaplayın ...neden?
bence şıkların hiçbiri....
eş zamanla rastladım bu yazıya,hadi ekleyeyim dedim...kalbinde imanın neşvesini duyanlara selam olsun...
evet erkekler...şiddet uygular..neden uygular..neden kadına da şiddet uygular... cevaplayın ...neden? bence şıkların hiçbiri.... eş zamanla rastladım bu yazıya,hadi ekleyeyim dedim...kalbinde imanın neşvesini duyanlara selam olsun......
Konu YoK tarafından (12-09-2008 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.
Biz cennette yasiyormusuzda benim yerim cehennem oldugu icin bunlari görür olmusum sanirim. Batmanda, erzurumda, bingölde ve ayni sekilde bati sehirlerinde de KIZkardesi veya esi pantolon giyiyor diye öldürülen kadinlar megerse yokmus gercekte. Evinde 3 cesit yemek yapmadigi icin kadinini döven erkekler yokmus megerse. Basini kapatmasi icin kadinina, kizina zulm eden erkekler yokmus megerse. Bir erkekle konustugu icin esini döven erkek yokmus megerse. Töre cinayetleri yalanmis megerse. Bu ve buna benzer bircok öldürme de yalanmis ve hakimin sucluya verdigi ceza hükmündeki sebeplerde yalanmis. Hakim yalan söylemis megerse. Aslinda o kisinin ve ya kisilerin psikolojisi bozukmus tek sebep ve sonuc ta bu imis megerse.
Kimse nedenlerde degilmis anladim. Megerse soruda anlasilmamis ama bir psikoloji bozuklugu var en azindan bunu görmüs olduk.
Selametle
Konu yabanGülü tarafından (12-10-2008 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|