![]() |
hadi buyurun ANKET basladi.... arkadaslar bildiginiz gibi sohbet bölümümüzde rapper kardesim bir yarisma baslatmisti o yarismanin galiblerini bulmak icin simdi kollari sivamaliyiz. sizlerden ricamIZ tekrar resimlere dikkatlice bakmaniz ve hangi katilimci kardesimizin resimleri hosunuza gittiyse oy vermeniz. HADI BUYURUN YARISMA BASLADI (BURADAN RESIMLERE BAKABILISINIZ) NOT: adi ankette gecmeyen kardeslerimden özür diliyorum ve hakkinizi helal edin diyorum (sadece 10 isimli yer oldugu icin fazla resim eklemis kisileri sectim) tabiki bu yarismadan olan safer82, beyza, selam_la_baslamisti ve magic_24 kardeslerimide unutmamak gerek selametle |
yabanGülü ve sagopa_27 arasında kaldım ama tam karar veremedim şu an :) |
Çok güzel resimler var gerçekten. Ama bu ayrı :) :628: Serkan001 hocamı seçiyorum. http://www.muhakeme.net/forum/forumr...bekirdh7-1.png selametle.. |
arkadaslar sectiniz kisinin isminede tiklayinda anketimiz ilerlesin dimi yani bu arada sagolasin führer iyi olan kazansin diyelim :sirit: |
Alıntı:
Benim aklimdan cikmis ankette sadece 10 secenek KISMI. Simdi hemen bu kismi 15 yaparak anketide düzenledim. |
yabangülü Ablacım ellerine SAglık cok saolda .! cok büyük bir eksiklik var.! senin isim Yok :-( ya ben göremiyorum yada ankete ismin yok :S |
adımı gördüm....teşekkür ederim ama ben yarışmadım ki..kazananlar belli diye şeker kattım biraz:):):) |
Alıntı:
MuhaKeme.net kısa Tanıtım...! BEkke Kardeşim muhakeme.net bana göre DOsTLar Dİyarı.! BurDA yaptıgın Seye göre İlgi ALmaZsın.! bana GÖre içTEnLigin İçin ALırsın.! ankET olmaNı BEn İSTiyordum VE koymuşlar.!! başarılar...!!! hocam istedigimiz sorudan başlayabilir miyiz.!!! aCAba:D:WOT.gif: |
Allahım razı olsun..dualarınızı almak en büyük dileğim...onure ettin kardeşim teşekkür ederim... güzel bir paylaşımdı ...kararsızım..:) führer'e katılıyorum... |
Alıntı:
konuyu acan ben oldugum icin ismimi ekleme geregi duymadim ama sagolsun bazi arkadaslar ginede benide söylemisler, hepsinden allah razi olsun |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:00 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük