![]() |
din temelinizi nerde aldınız 1-ailemden 2-çevreden 3-öğretmenlerimden 4-arkadaşlarından 5-kendim araştırarak 6-diğer |
ben kendim araştırarak aldım |
güzel bir soru/n/m eğitim(İLİM) şart..ama sonu olamayan bir süreç.en evveli ve en sonu... tesbih gibi... |
Ailemden aldim. Ailemin müslüman olmasi birincil etkendi sonrasi kitaplar ve cevre |
ailemden.. hocalırımdan.. ve vazgeçemediğim kitaplardan.. |
Alıntı:
elhamdülillah,elhamdülillah,elhamdülillah.... |
ewt ..elhamdülillah... |
--->: din temelinizi nerde aldınız en temelinde ailem ve çevremden,ancak şu da var ki:kimse karşısındakinin sınırlarını bilemez..dolayısıyla sonrasında kendi araştırmam.. |
--->: din temelinizi nerde aldınız Çocukluk arkadaşımın vesilesi ile(geç de olsa).Elimden gelen bir şey olsaydı çocuk yaşta dindar olmak isterdim.Ayrıca dindar bir ailenin çocuğu olmak ve de onların islami terbiyesi altında eğitim almak isterdim.(Ama Kader-i İlahi bu şekilde iktiza etmiş.Fazlasını söylemek haddim değil)Bugünümüze şükür! |
--->: din temelinizi nerde aldınız Arkadaşımdan ve sayın Mustafa İslamoğlun'dan diyebilirim kısmende olsa...selam ve dua ile... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:58 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük