din temelinizi nerde aldınız

Başta aile,okul,radyo (bilhassa Esat Coşan) birde kitaplar tabi......

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni

1. Alt 02-22-2009, 05:29 #11
    husiyin Mesajlar: 234
    Başta aile,okul,radyo (bilhassa Esat Coşan) birde kitaplar tabi...

2. Alt 02-23-2009, 12:56 #12
    dionysoz Mesajlar: 103
    ilk önce tabi ailede başlıyo bu işler.bende öle başladım.sona mahallede hocanın birine gönderdiler beni.ilk gün ben kuran okurken karşımda mantarlı pis ayaklarını,parmak aralarını kaşıyıp duran bi adamı görünce bidahada gitmedim.o gün bugündür hocalara kılım.buda bi dipnot olsun böle.

3. Alt 02-23-2009, 15:43 #13
    altun Mesajlar: 885
    dionysoz´isimli üyeden Alıntı
    ilk önce tabi ailede başlıyo bu işler.bende öle başladım.sona mahallede hocanın birine gönderdiler beni.ilk gün ben kuran okurken karşımda mantarlı pis ayaklarını,parmak aralarını kaşıyıp duran bi adamı görünce bidahada gitmedim.o gün bugündür hocalara kılım.buda bi dipnot olsun böle.

haklısınız bizim gittiğimiz hocada hep sıra dayağı çekerdi o yüzden gitmek istemezdim

4. Alt 03-08-2009, 03:34 #14
    AsMhA Mesajlar: 208
    Kodlar ile gidersek 1-5-6 diyebilirim

5. Alt 06-23-2011, 18:52 #15
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Forumlardan aldım.Başıma vura vura öğrettiler

6. Alt 06-24-2011, 00:17 #16
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    O değilde, altun'un avatarındaki küçük acaba şimdi nasıl olmuştur? Yeni bi resmini koysa da görsek keratanın. Daha büyümüştür...

Türkiye'de genelde ailede başlar sonra çevre gelir. Aileden başladı benimde..Dedemin sure ezbertlemesinden, babamın Peygamberlerin hayatlarını anlatmasından vs. Çok şükür...

selametle..

7. Alt 06-24-2011, 12:42 #17
    pınaran Mesajlar: 314
    dionysoz´isimli üyeden Alıntı

Alıntı:
    haklısınız bizim gittiğimiz hocada hep sıra dayağı çekerdi o yüzden gitmek istemezdim

sizin için kötü bir başlangıç olmuş, bu tür deneyimler çocukları uzaklaştırıyor, artık biz kendi çocuklarımıza biraz daha özen göstereceğiz. talihsiz başlangıçların sonucunda o dönemde bazı değerlerden soğuduğunu anlatan çok kişi biliyorum. ardından hep kendi çabalarıyla, öğrenme istekleriyle toparlanıyorlar.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.