MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Anketler (https://www.muhakeme.net/forum/anketler/)
-   -   Sitede sayfa acilim hizi size göre nasil? (https://www.muhakeme.net/forum/anketler/12149-sitede-sayfa-acilim-hizi-size-gore-nasil.html)

safinaz 11-24-2008 20:59

Sayfalar geç açıldığı zaman şunu farkettim,mesela ikinci sayfayı açmak istesem linkte "page 2" yazması gerekirken,"photoblog" yazıyor,belkide oraya yönelendiriyor....

alptraum 11-24-2008 21:04

Herhangi bir sorunu tam resim ile gösterebilirseniz benim icin daha iyi olacak.

safinaz 11-24-2008 21:12

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 28732)
Herhangi bir sorunu tam resim ile gösterebilirseniz benim icin daha iyi olacak.

Öyle bir kabiliyetim yok.Bir kere bir forumda denemiştim,herkes bana gülmüştü,en iyisi kalsın hmm

alptraum 11-24-2008 22:38

Su saniye itibari ile sayfalarin hizli acilmasi gerekiyor. Yorumlarinizi bekliyorum.

Hüseyin OKTAR 11-25-2008 03:15

Konuların hızlı artmasıyla birlikte ileri de yavaşlamalar olabilir ama kendi açımdan son derece hızlı.

alptraum 01-10-2009 20:17

--->: Sitede sayfa acilim hizi size göre nasil?

Arkadaslar güncel olarak son 5 gündür sayfa acilimlari sizce nasil. Hizli mi yavasmi normal mi?

Türkiye internetinde farkliliklar gösterdigi icin söylüyorum ve herkes farkli baglanti hizlari ile katildigindan herkesin farkli mukayesesi benim icin bilgilendirici olacaktir. Yurtdisindaki arkadaslarda degerlendirebilirler tabikide:)

Fani 06 01-10-2009 23:32

hayırlı olsun

alptraum 01-10-2009 23:34

Alıntı:

sagopa_27´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31515)
hayırlı olsun

Ney hayirli olsun?

Fani 06 01-10-2009 23:36

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31516)
Ney hayirli olsun?

Yeni serverimizi daha dakikalar önce satin aldim ve bu server ile insaallah bayagi hizli olacak. ! hafta icindede siteyi oraya tasimis olurum insaallah

serves yazısı görmüştüm ama bi hayırlı olsun diyememiştim bir anda cvp vermen ilginç geldi :brush: neyse hadi yeniden hayırlı olsun:flowers:

safinaz 01-11-2009 15:56

Alıntı:

sagopa_27´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 31517)
Yeni serverimizi daha dakikalar önce satin aldim ve bu server ile insaallah bayagi hizli olacak. ! hafta icindede siteyi oraya tasimis olurum insaallah

serves yazısı görmüştüm ama bi hayırlı olsun diyememiştim bir anda cvp vermen ilginç geldi :brush: neyse hadi yeniden hayırlı olsun:flowers:

Az değilsin yani:hoppa:
Hemen sitenin reklamını yapıverdin,kel alaka hani:p
Senin de serverın hayırlı olsun,ayarlamaları yap.Üye olucam,çünkü bir clicclack diye bir program vermiştin,silmeme rağmen hala sayfayı ilk açtığımda çıkıyor.Onu tamamamen kaldırmamda bu sefer yardımcım olursun:)

Bu arada site(muhakeme) açılım hızı eskiye oranla çok daha iyi:)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:43 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük