![]() |
Sayfalar geç açıldığı zaman şunu farkettim,mesela ikinci sayfayı açmak istesem linkte "page 2" yazması gerekirken,"photoblog" yazıyor,belkide oraya yönelendiriyor.... |
Herhangi bir sorunu tam resim ile gösterebilirseniz benim icin daha iyi olacak. |
Alıntı:
|
Su saniye itibari ile sayfalarin hizli acilmasi gerekiyor. Yorumlarinizi bekliyorum. |
Konuların hızlı artmasıyla birlikte ileri de yavaşlamalar olabilir ama kendi açımdan son derece hızlı. |
--->: Sitede sayfa acilim hizi size göre nasil? Arkadaslar güncel olarak son 5 gündür sayfa acilimlari sizce nasil. Hizli mi yavasmi normal mi? Türkiye internetinde farkliliklar gösterdigi icin söylüyorum ve herkes farkli baglanti hizlari ile katildigindan herkesin farkli mukayesesi benim icin bilgilendirici olacaktir. Yurtdisindaki arkadaslarda degerlendirebilirler tabikide:) |
--->: Sitede sayfa acilim hizi size göre nasil? hayırlı olsun |
--->: Sitede sayfa acilim hizi size göre nasil? Alıntı:
|
serves yazısı görmüştüm ama bi hayırlı olsun diyememiştim bir anda cvp vermen ilginç geldi :brush: neyse hadi yeniden hayırlı olsun:flowers: |
Hemen sitenin reklamını yapıverdin,kel alaka hani:p Senin de serverın hayırlı olsun,ayarlamaları yap.Üye olucam,çünkü bir clicclack diye bir program vermiştin,silmeme rağmen hala sayfayı ilk açtığımda çıkıyor.Onu tamamamen kaldırmamda bu sefer yardımcım olursun:) Bu arada site(muhakeme) açılım hızı eskiye oranla çok daha iyi:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük