![]() |
@mhmt hacım Alptraumun dediği gibi ya firefox un çerez ayarlarından dolayıdır yada kullandığınız antivirüs ayarlarında çerezleri otomatik sil seçeneği işaretlidir... |
sayfalar son günlerde çok zor açılıyor.yönlendirme hakeza,konu açarken sayfa beyaz oluyor ,iptal oluyor ...bilginize... |
Tesekkür ederim bilgilendirdigin icin. Normalde eskisine göre daha hizli olmasi gerekir en azindan bende o sekilde. Eskisine göre daha hizli. |
aslında soruyu ilk sorduğunda var olan bir durum...bazen normal hızda oluyor( üstteki başlıkların haricinde alt kısım safya tümü larcivert kalıyor) *bu avatarın kalıcımı sayın admin:) |
Bekke ye katılıyorum..özellikel bu aralar hayli ağırlaştı site... Nazar mı değdi ne... |
Sayfa acilis hizindan kastim Ilk acilis degil. Örnegin herhangi bir konu linkine tikladiniz ve o konu linkine tikladiginiz süre itibariyle konuyu görme süreniz kac saniyeden olusmaktadir. Eger bu süre 4 saniye ise yavas anlamina geliyor ama yok 2 saniye icinde aciliyorsa normal anlamina geliyor. |
yok yok...ben hala daha sitede abon eolduğum konulara giremiyorum alptraum.. greve çıkacam hee :) |
Abone oldugunuz konulara gireceksiniz en yakin zamanda panik yapmayin insaallah:) Ufak sorunlar onlar insaallah halledecegim. |
Alptraum,ben hala göremiyorum he,abone olduğum konuları ..haberin ola... ;) |
Haberim var:) Düzeldigi vakit buradan insaallah haber verecegim. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük