![]() |
3 Dilek Üç dilek tutma hakkınız olsa ne dilerdiniz?... |
:484: düşündüm düşündüm ama bi türlü hangisini 3 tanesine sığdırayım karar veremedim ya:) |
:453:Sizde aklınıza ilk gelen üç dileği yazın.Aslında ben üç dileğe sığdırma yöntemi buldum.Azcık zip li...:D |
1.dilek:19: 2.dilek::484: 3.dilek::453: anladın mı safinaz:D |
Alıntı:
Bende çok büyük dilekleriniz var sanıyordum,ilahi!...Anladığım bunlar ama acaba doğru mu? 1.Tatil 2.Uyumak 3.Yardım:confused: |
en sondaki doğru..malesef:) |
Alıntı:
|
Amin..Ecmain.. |
1-hayırlı bir ÖMÜR 2-hayırlı bir EŞ 3-hayırlı bir EVLAD İNŞAALLAH |
Alıntı:
Aslında herkesin istedikleri genellikle "iş,eş,çocuk" üçlüsü oluyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayırlı bir ömür hayırlı bir ölüm üçüncüsüde bende saklı.;) |
Alıntı:
|
Aminn.. Amin.. Allah(c.c) razı olsun. |
Peygamber Efendimiz'e (s.a.v) iyi bir ümmet olmak Hayırlı bir ömür |
ilk dilegim ile 1 milyar dilek hakki isterdim sonrada oturup ne istersem onu dilerdim geriye kalan 2 dilegimide isteyen varsa verebilirim :):):):):) |
Alıntı:
tüm dünyanın Müslümanlığı seçmesini dilerdim... eğer bu olursa, tüm dileklerim kabul olmuş olacak.. |
Alıntı:
Kutupyıldızı ve Arwen sizin güzel dileklerinize bende katılıyorum.Amin... Allah(c.c)razı olsun... |
1.half life orange box 2.bütlerden tam puan 3.3 dilek hakkı daha :) |
1) Mutlu ve huzurlu bir dünya hayatı 2) Peygamberlerle birlikte cennet hayatı 3) Bunların hepsini tüm sevdiklerimle birlikte yaşamak isterdim |
1 iyi bir insan 2 güzel bir ailem olsun 3 hayırlı bir evlat......... |
--->: 3 Dilek farkındalığı(kulluğumun farkına varabilmek için),iradeyi(ibadetimi yapabilmek için) ve şükürü(nefsimi yenebilmek için) isterdim.. |
--->: 3 Dilek Neyi yaşamam hayr ise hak katında onu yaşamayı temenni ederdim... |
--->: 3 Dilek Kul hakkı sorunu ile karşılaşmadan ahirete göçmek Peygamberimizin şefaati Şehadet.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük