![]() |
--->: Öğrenim Durumunuz? Hacettepe Alman Dili ve Edebiyatı nam-ı diğer Germanistik mezunuyum şu sıralar yapmasam da (18 Temmuz'dan itibaren başlıyorum) İngilizce-Türkçe Türkçe-İngilizce ve Almanca-Türkçe Türkçe-Almanca çeviri yapıyorum. sayfa başı 1000 karakter sistemini esas aldığım fiyatlar uygundur :) şu an yüksek lisans Türk Dili ve Edebiyatı'ndayım. tez sürecindeyim. bir sene sonra Osmanlıca çeviriler de yapacak duruma geleceğimi umuyorum. Osmanlıca sayfa başı 1000 karakter sistemini kullansam da fiyat uygun olmayacaktır :sirit: maalesef. canım çıkıyor öğrenecem diye.. |
→ Öğrenim Durumunuz? mekatronik |
→ Öğrenim Durumunuz? eğitim fakultesi, sınıf öğretmenliği. |
→ Öğrenim Durumunuz? Üniversite. |
→ Öğrenim Durumunuz? ilahiyat devam |
→ Öğrenim Durumunuz? 2006 İnönü MM mezunu |
→ Öğrenim Durumunuz? Türkiye'de durumlar mı karışık, biz mi tembeliz bilemiyorum. Okuduğum bölüm ile ilgili bir iş yapmıyorum. Şimdi yaptığım işten çok memnunum elhmd. ancak o kadar eğitim, zaman, emek.... sonunda başka bi alanda çalışıyorsunuz o zaman tuhaf... Bazı öğretmenlik mezunu meslektaşlarım var. Akılları hala öğretmenlikte.. İlk fırsatta kaçacaklar.. Öğrenim durumları Lisans, Öğretmen adayı ancak başka bi iş yapıyor.. Zor.. selametle.. |
Yüksekokul Bankacılık bölümü mezunuyum. |
→ Öğrenim Durumunuz? halen öğreniyorum |
→ Öğrenim Durumunuz? benimde lise bitti hayalim radyoculuk okumaktı ama muhasebe okuyorm:( |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük