![]() |
Sizce Muhakeme.net nasıl bir site ? Diğer siteler ' den bir farkı olduğunu düşündüğüm için böyle bir anket açmayı düşündüm. Ve Gün geçtikçe daha büyüdüğünü Herkez görebilir. Bu yüzden Lüffen eğer site içerinde üye iseniz paylaşımlarınızı eksik etmeyin ki Herkez faydalansın... |
→ Sizce Muhakeme.net nasıl bir site ? Muhakeme.net de yaklaşık 4 senedir paylaşımları takip ediyorum arada yazıyorum ama Muhakeme.net ne anlam ifade ediyor hayatında diye sorulursa Muhakeme islami düşünce sisteminin bende yerleşmesine ortam hazırlayan online medresedir:) Çok tartışmalar arasında kalsamda diğer forumlardan atıldığım zaman gördüm ki Muhakeme.net özgün düşüncenin tarlası, çatlamış toprak altında çıkmak için bekleyen tohuma döşen damla gibi... |
Alıntı:
Bu arada kızmayın ama diğer forumlardan atılış sahnenize şahit olmuştum :brush: |
Alıntı:
not: burdan sinirlendiğim için ayrılmıştım:) |
Alıntı:
Sinirleneceğinizi bilseydim yazmazdım.Çünkü forumlardan en çok ban yiyenlerden birisi benim.Zaten bunu her fırsatta söylerim,ondan doğal karşıladığımdan yazmıştım :) Helal olsun ne demek :) |
→ Sizce Muhakeme.net nasıl bir site ? Muhakeme.net 'için böyle ilginç itirafları duymak gerçekten güzel :) Herkez'in yorumuna açığız Site içerinde beğenmediğiniz yada eklenmesini gerektiğini düşündünüz. konular olursa eğer buraya yazarsanız Sayın :) ADMİNLERİMİZ Konularla ilgilenecektir. Sonuçta bura site Hepimiz için var bunu unutmayın....! |
→ Sizce Muhakeme.net nasıl bir site ? hönk! |
Alıntı:
Muhakeme.net senin için hönk olunan yermidir:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
olabilir :brush: bende merak ediyorum hönk ne demek ? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:24 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük