![]() |
Geleceğinizi Görseniz Neyi Öğrenmek İstersiniz? Geleceğinizi görebilme hakkına sahip oldunuz diyelim ama sadece birşeyi görebilirsiniz neyi öğrenmek istersiniz ve neden? Anket seçenekleri içinde olmayanları siz diğerleri diyerek sebebiyle beraber yazabilirsiniz. :) |
→ Geleceğinizi Görseniz Neyi Öğrenmek İstersiniz? güzel bir anket olmus ben görmek istemezdim |
Alıntı:
|
→ Geleceğinizi Görseniz Neyi Öğrenmek İstersiniz? Ölüm tarihimi bilmek isterdim. Ölümü unutmama vesile olan nefsim belki daha da darlanirdi da, ben de daha makul bi hayat sürerdim. |
→ Geleceğinizi Görseniz Neyi Öğrenmek İstersiniz? istemem ki,korktum bile...kendi adıma :/ fakat, siyonizmin sonunun geldiği, zulmun biteceği o günü görmek isterdim... |
→ Geleceğinizi Görseniz Neyi Öğrenmek İstersiniz? babaannem rahmetli 105 ten çok yaşadı derdi kızım ölmemekten korkuyorum..:S oy bende uzun ömürden ..hayırlısı eyy! |
Alıntı:
|
→ Geleceğinizi Görseniz Neyi Öğrenmek İstersiniz? Geleceği bilmek düzeni bozardı. Bende bilmemekten menunum. :) Ne zaman öleceğini bilmekte riskli.. Her adımın ölüme gittiğini biliyoruz ama ne kadar süreceğini bilmiyoruz. Biliyor olsaydık adım atmak istemez, zamanın ilerlemesini istemez, zamanını bildiğimiz bir ölümün biran önce gelmesini isterdik. Hatta bir çok insan intihara kalkışırdı, diye düşünüyorum.. selametle.. |
→ Geleceğinizi Görseniz Neyi Öğrenmek İstersiniz? git gide gerilediğimiz için ülkenin durumunu görmek isterdim |
→ Geleceğinizi Görseniz Neyi Öğrenmek İstersiniz? Geleceği görmek istemiyorum yaşayarak öğrenebilirim.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:32 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük