1 den 20´e kadar. Toplam 200 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : serkaan001
Bunlarda benden olsun.Akşam vakti Ağrı Dağı'nda gün batımı.
422 422 422 422 422 422 422
Okullar Kapandı Karneler Dağıtıldı Ve Ben Eşimle Birlikte Memleketimize Döndük. Evimizde Internet Olduğu Için Her Akşam Girebiliyordum. Ama Adanada Internetimiz Olmadığı Için Ne Yazıkki Istediğim An...
343 343 343 343 343
337 337 337 337 337
Kurtlar Vadisi Pusu dizinden hatırlayacağınız şahıs. http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/06/36827805rx2-1.jpg http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/06/37695425mm9-1.jpg...
"Birbirini sevenler için zenginlik önemli değildir" anlamında kullanılan bir söz: "Tutardık bir göz oda, yerleşirdik, bitti, gitti. İki gönül bir olduktan sonra, samanlık seyran olurdu."- O....
304 304 304 304 304
bu da benden olsun 302 302 302
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. :) :)
POLLYANNA olabilir mi acaba?
Haydi BİSMİLLLAH... Virüslerden uzak eder Rabbim İnşallah...
insanın içi ürperiyor. hele bir de insanın eşinin hamile olduğunu düşünürseniz benim halimi anlarsınız. fotoları eşime göstermedim daha sonra rüyalarına giriyor. ne diyelim allahım bizleri ıslah eyle.
BBBBBBBBBB ,,,,JJJJJJJJJJJJJ ,,,KK ----------KK B-------------B ,,,,,,,,,,,,,,,,JJ ,,,KK -------KK B-------------B ,,,,,,,,,,,,,,,,JJ ,,,KK ----KK B-------------B,,,,,,,,,,,,,,,,,JJ ,,,KK --KK ...
Pkk Terör örgütüne Mensup Insanları Topluma Geri Kazandırma Adı Altında Yüklü Miktarda Bütçe Ayırıp, Memuruna Zam Yapmayı öngörmeyen Zihniyeti Protesto Ediyorum.
Allah Bildiği Gibi Etsin Demekten Başka Bir şey Gelmiyor Içimden. Halkın Vekil Olarak Seçtiği Insanlar Bu Denli Toplumu Temsil Edemez Bence.
Terör örgütü Pkk Sözde Bayrağı üzerinde Orak çekiç Koymuştu. Daha Sonra Baktı Ki Propaganda Sırasında Kendisine Yandaş Bulamıyor, çıkardı. şimdide Peygamberler Diyarı Usfa Diye Söz Ediyor. Insanları...
:clap::clap::clap::clap::clap::clap: ŞEKİLDE YAPMIŞIZ :clap::clap::clap::clap::clap::clap: 259
KONUYU OKUYUNCA NE GÜZEL KONUŞMUŞ DEDİM KENDİ KENDİME. BELKİ SİZLERDE BENİM İLE AYNI GÖRÜŞTESİNİZDİR. AMA İŞİN DİĞER BOYUTU VAR. BEN DE ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNUYUM....
HİPOKRAT YEMİNİ Yeminin orijinalinin Türkçesi: Hekim Apollon Aesculapions, hygia panacea ve bütün Tanrı ve Tanrıçalar adına. And içerim, onları tanık ve şahit tutarım ki, bu andımı ve...