1 den 20´e kadar. Toplam 103 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : efsun
teşekkürler..
alınganlık yaptığımı nereden çıkardınız tabiki olucak ben paylaşmaktan ve paylaşım yapmak tarafıyımdır hep sanırım yaptıgım paylaşımlardan hoşnut kalmadınız her zaman ögrenmeye acıgımdır daha...
teşekkürler isterseniz birdaha böyle paylaşımda bulunmam hatta sitenizede ugramam sorun olacagını düşünmedim.. sagolun..
yorumlarınızda haklısınız ama bende biliyorum desem yalan olur bana mail olarak geldi ve bende buraya ekledim yanlız konyaya gittigimde mevlananın türbesinde görmüştüm tabiki bukadar çok degildi.....
Sevmek bazen bildiğin halde her şeyi susmakmış Seni darmadağın edecek her şey olup bitmiş Yapılıp edilmiş olduğu için sevdiğince -dileyemediğin için olmamasını da hani- Sadece susmayı dileyip,...
http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/10/a5ij5-1.jpg Gidişin değil, bir umutla dönersin diye beklemek öldürdü beni..Bir hoşcakalı çok gördün... Zor geldi hoşcakal demek sana,...
MUHARREM AYI “Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Ramazan orucu dışında en faziletli oruç, Allah'ın ayı muharremde...
ŞEVVAL AYI “Ebû Eyyûb radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Ramazan orucunu tutan ve buna şevval ayında altı oruç daha ekleyen kişi,...
Kadir Gecesi H.z Aişe (R.A) Rasulullah’a, Kadir gecesine rastlanınca nasıl dua edileceğini sorar.Aleyhis salatü vesselam efendimiz şu duayı okurlar: “Allahümme inneke afuvvün kerimun tuhıbbul afve...
Beraat Kandili Beraat Duası “Bismillahirrahmanirrahim Allahümme ya zel menni ve la yemunnu aleyhi. Ya zel celali vel ikram. Ya zet tavli vel inam. La ilahe illa ente zahrellacine ve carel...
Mirac Kandili “Recep ayının 27. günü (Miraç Kandilinin ertesi günü) oruç tutan kimseye Allah Teala 60 ay veya 5 yıl oruç tutmuş sevabı verir.” Hadis-i Şerif Mirac Gecesi nafile olarak 12 rekât...
MÜBAREK GÜN VE GECELERİ İHYA ETME REHBERİ ORUÇ TUTMANIN FAZİLETİ VE İNCELİKLERİ İLE İLGİLİ HADİSLER Peygamber Efendimiz Abdullah Ebu Evfa (RA) ‘den rivayeten buyuruyor ki;“Oruç tutanın uykusu...
Sualler ve Cevapları 1 - Kuran-ı Kerim okunan yere Melekler gelir mi? Bu gelen melekler hangi meleklerdir? Kur’an-ı Kerimin okunduğu yere melekler gelir. Gece melekleri ile gündüz...
CAHİLİYYE KANUNU 5:50. Yoksa onlar (İslâm öncesi) cahiliye idaresini mi arıyorlar? İyi anlayan bir topluma göre, hükümranlığı Allah'tan daha güzel kim vardır? VELİ,DOST 5:51. Ey iman...
TAVIR 4:140. O (Allah), Kitap'ta size şöyle indirmiştir ki: Allah'ın âyetlerinin inkâr edildiğini yahut onlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman, onlar bundan başka bir söze dalıncaya (konuya...
CİHAD VE TAGUT 4:76. İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın...
TEVBE 5:74. Hâla Allah'a tevbe edip O'ndan bağışlanmayı dilemiyecekler mi? Allah çok yarlığayıcı, çok esirgeyicidir. YÜZ ÇEVİRMEK 5:75. Meryem oğlu Mesîh ancak bir resûldür. Ondan...
KÜÇÜK GÜNAH 4:31. Eğer yasaklandığınız büyük günahlardan kaçınırsanız, sizin küçük günahlarınızı örteriz ve sizi şerefli bir yere sokarız. İYİLİK 4:36. Allah'a ibadet edin ve O'na...
İYİLİK TOPLULUĞU 3:104. Sizden, hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir. TEFRİKA 3:105. Kendilerine apaçık deliller...
DÜNYEVİLEŞME 3:14. Nefsanî arzulara, (özellikle) kadınlara, oğullara, yığın yığın biriktirilmiş altın ve gümüşe, salma atlara, sağmal hayvanlara ve ekinlere karşı düşkünlük insanlara çekici...