1 den 20´e kadar. Toplam 73 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : AnTiKa
hem dinci hem kominist??? kavram karmaşası!!!
Türküm :)
çok güzel görünüyo da nede aşık pastası aşık olmayanlar yiyemiyomu :)
çok sevdiğim bi fondur.resimlere zaten diyecek yok.. Allah cc razı olsun
bence cahillik dini eğitimsizlik boşvermişlik. diğerlerinin hepsi buna bağlı olarak gelişen şeyler...
bu adama sormak lazım ne deiştide bu yazıyı yazdı? neden önceki yazılarında islama saldırırken şimdi "neden neden " deyip suçlu arıyor? neden hayatının büyük kısmını dine ve dindar insanlara...
fenerbahçeli olarak bu konuyu protesto ediyorum :afro0121:
http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/12/02416470024053fdrc2-1.jpg
.....!!!israle ÖLÜM israie ÖLÜM israile ÖLÜM!!!......
:):):):):)
silen gider kalan sağlar bizimdir :)
Estağfirullah el Azim el Kerim...
sanal ortam olabildiğine rahat ve geniş, imkanları iyi yönde yada kötü yönde bol. ve bu imkanı kullanan kişi eğer kişiliğini iyi oturtamamış ve nefsini dizginleyememiş ise malesef kimliğinin gizli...
Züleyha'nın Yusuf'luğu.. Kollukçular Yusuf'u alıp götürdükten ve hüzünlü gece Nil'in üzerinde bir ürperti gibi asılı kaldıktan sonra hiç uyumadan ertesi sabahı buldu Züleyha ama, hayatı her...
allahu akbar،الله أكبر،اسلام، teşekkürler kardeşim Allah cc razı olsun...
hiç gülebilecek durumda deildim ama baya güldüm çok komik ya nasıl dikkaitnizi çekti :cheesy::cheesy::cheesy:
zalimler için yaşasın cehennem... kızgın ama umutlu
adına diyalog deyin tebliğ deyin her neyse bu harekete karşı çıkanlar daha iyisini yapmakla meşgul olsunlar...
Kuralı (recm) koyan Allah cc ve Rasulullah sav zamanında uygulanmıştır. Recmi hazmedemeyenler Allah cc dan daha mı merhametlidirler?
içmemek daha mantıklı :)