1 den 20´e kadar. Toplam 26 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : chechengirl
Allahualem razı olsun..Rabbim bidatlardan dalalete düşmekten korusun zira her bidat dalalettir her dalalet ise ateştedir vesselam
efendimiz buyurmuşki ''keşke demeyin ,dediğiniz wakit tevbe istiğfar edin zira bunun size zararı vardır'' bu tip bi hadisti yannış bi kelime kullndıysam Affet Rabbim dua ile
evet anlaşılır ola(bildiniz) nihayet wesselam
keşke demek imanı azaltırmış farkında olmadan ..keşke demeyelim mübarekler dua ile
ne bilion euroları elindemi gördünn duymuşsundur ondan bundan
yahu millet sanicakki bn sami hastasıyım mübarek şuan yaptığınız gıybet haa haberiniz ola nekadarda günahı olsada çiğ etini yemeyin bnce ..bakın ben fetullah güleni hç sevmem sizde tamaksine ama hç...
yahh napsinn bikere ten rengi kırmızımsı yani ..he yk bunu şeker üzerinden değerlendirmeyi bırakırsak tabikide siyah siyahh her daim siyah heryerde siyh wesselaaaaam
walla hiç sanmiyorum o çok rahat bnce
http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/10/2607380068b424309ce4ozc2-1.jpg yani yoruma ne hacet
hımm ahbabsınız yani :hoho: neyse wesselam
oo sezai karakoçç her yiğid dinlemez okumaz onu bilmez kalemini ..hemde hilal tv de güsel güsel çk güsell..istikamet akabe :D<br /> <br /> wesselam
yazıkk yahhh zavallı kaynanalr ..belli bi kesim var hakkaten cadı kaynana tiplemesi olarak gösterilebilcek amaaa hepside öle diildir yaah ama koltuklar hakkaten korkunç şu pembelide enfes bi şeymişş
hihihiha :clap: çok güsel ya çinli bunlar çinli yada japaan :hoho:
walla evet mübarek aynen öle oluyo ama sora hangi odaya girsek evde aaa ne kokuyo ayhh sarımsakkk :brush: ama güsel yani tavsiye ederim wesselamu alyna
yaa bn bu eseri çok sewiyorum xaza mogg muhteşem saolun paylaşım için..he sami yusufu da nie sewmion annamadım..bi insanı eleştirmk için önce o konuma glmen yad onu geçmen gerekr alla alla kıslar...
bunu yiyormusunuz derken ..evet yedim yiyoruz yani bol sarımsaklı bi şekilde :brush:
hayır içiyoruz mübarek normal çorba gibi yani isteyen etin üstünede döker
kaselerdeki et suyu ..hamurlu..
http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/10/eenlerinennmehuryemeignvx5-1.jpg çeçenlerin en meşhur yemeği etli galnış 1 kg Piyale Un - sıvıyag - tavuk veya etsuyu - tuz
- Rivayet geleneğimizin bize tanıttığı peygamber çok az gerçek çok fazla kurgusal, efsanevi bir varlık" diyorsunuz.Geleneğin bu peygamber yorumunun temel sebebi nedir? -Bir kez bu soruyu böyle...