1 den 20´e kadar. Toplam 24 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : Yasemin03
benimde 26-46 puan arasi cikti.
06-ankara
cok korkunc birsey :shocked0121:
:afro0121:
cok heyecanliyim :afro0121::afro0121:
3 sene önce, türkiyede balkonda izlemistim. sans getirmedi :)) en son ne zaman kafani dinledin?
bende öyle düsünüyordum. bir sefer giydim, hastasi oldum. bu son resimin bir yukaridaki ayakkabi gayet güzelmis. alis-versi yerlerinde ama hic görmedim maalesef :lex: :afro0121: :628:
iki hafta gecti en son ne zaman telefonla konustun?
:sirit: cok beklersiniz :afro0121:
güler yüzlü, konuskan, yani cekingen olmamasi...
oh danke :)) ich bin irgendwie zu dumm, solche texte zu schreiben. mein gehirn schaltet sich bei solchen themen total aus :afro0121:
numara yedi'misim. öyle oldugumu sanmamistim, ama öylemisim :)) tam ruh halime uygunmus :afro0121:
bak bunu hic bilmemistim :)) almanyada o kadar cok duyulmuyor ve bahsedilmiyor. duymadim hic. iyi birsey mis :brush:
cogu sorular bilinmesi gerek diye düsünüyorum, ama bazi alman olanlar bile kac tane eyaletler oldugunu bilmiyorlar. politikacilar bile bunun hepsini bildiklerini düsünmüyorum. neyse...ne yapmak...
:clap: cok güzel. paylasim icin Allah razi olsun.
evet cevabi yok. cevabi ne ki??? biraz gec sordum ama insallah cevabi vardir :))
düsünülünce, en uygun yas yoktur, ama yinende bence kadinlar 20-25 yas aralarinda ve erkekler 25-30 yas aralarinda uygun gibi görüyorum. kadinlar erkeklerden daha cabuk ergenlik cagina variyorlar....
zaten hochdeutsch cogunlukla okulda ögreniliyor. bavaryada, saksonyada, bazi baska yerlerde lehceler oluyor yabangülü hanim bize yakin getirdigi gibi. avusturya hemen almanyanin sinirinda oldugu...
bilinmiyor, insan ne yapardin. ben beliki sinir olur ve aglardim. aldatanlar kendilerini aldatiyorlar. Allah herkeze böyle durum yasatmasin ve muhafaza etsin.
ben onu bir internet sitesinde isim olarak buldum. manasini pek anlamadim ama...: Rı beyliği'ni kuran saltuk bey'in adından