1 den 20´e kadar. Toplam 200 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : HiLaLNuRu
Sen kalk adamın bacağını kes sonra ay dur kan akmasın sarayım de.Tam bir trajikomedi,rezalet.
Tamam işte fıkıhsızlık hukuksuzluktur.bizim hukukumuz bu :) he müslüman değilse bilemem.
Recm olmadığı hususuna katılıyorum ama Eşcinsellik manasını nasıl çıkardınız merak ettim.
Fil vakasının ardından genel itibariyle müşriklerin belli bir süre sadece Allaha ibadet ettikleri,putlara olan iltifatlarının zayıfladığı,aynı şekilde Abdülmuttalibin de büyük oranda hanif bir...
kim mi indirdi töbe töbe töbe töbe.aman yarabbi. ALLAH cebrail aracılığı ile indirdi,muhtemelen 613.
Hadisin sahihlik derecesi nedir?Dedesi Abdülmuttalibin ömrünün son zamanlarında tevhidi çizgiye yaklaştığı hatta nebiyi de öyle yetiştirdiğini biliyoruz.Evladı da belki öyleydi kim bilir?
çok ayıp çok.amma hazırcı oldunuz.bizim zamanımızda böyle miydi.hey gidi.
tasavvufa karşıysan şu siteye FETVA SOR | Fetva (http://www.fetva.net/fetva-sor) karşı değilsen şu siteye Fetva Sor / Dini Sorular | Fetva Meclisi (http://www.fetvameclisi.com/fetva-sor) ...
3.hicret modern zamanlarda olup Tv li odadan Tv siz odaya geçmektir-fakat mümkünse göç ettiğiniz yer de Pcsiz ve telsiz olsun.selam ile.
Neden illa sevgililer günü? Başka gün mü kalmadı.Hediyeleşmek sünnettir,lakin batılıların günlerinde onları taklit etmek caiz mi bilemem.he sen doğum günü kutluyorsan-ki ben de kutlarım-al...
Kemalizm dininin dünyaya bakışını açıklıyor sn.misafir
konu önemli değil,ufuk açıcı olsun yeter.
onu okudum başka alayım,islamoğlu serisi hariç olsun :)
iyi yemek yapmanın 2 önemli kuralı şöyledir; anneni izle, kendin dene.
Her biriniz şimdiye kadar okuduğu ve mutlaka okumalısın dediği kitapları ve kısaca kitabın mesajını yazabilir mi. Bazen bir cümle hayatımızda çok şeyi değiştirir.Benim için önemli dikkate alacağım...
tekasür,şu hayat tamamiyle tekasür, var biraz da sen oyalan, şahit olaydık keşke.. bir de muvahhid.
öcü kardeş üslubunuz hiç hoş değil,halukgta sizin de sadece Kuran, La sünnet demeniz hiç hoş değil.Hatta kötü.
Çok doğru şeyler söylemişsiniz ama,peygamberi ara kablosu gibi gören bir güruh da var.Sonra da Kuranı kendi hevasına göre yorumlayan...Peygamber yaşayan Kuran ise neden hadisler ve sünnet önemsiz...
Bu sitede de amma kaldık he, ee ben mezun oldum ne olacak şimdi,nasıl değiştiriliyor oy :brush:
Hoşgeldiniz.ehlen ve sehlen.