1 den 20´e kadar. Toplam 33 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : Cafe Yeşil
http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/05/yalnizlik2su4ol7-1.jpg
Yaa bu öyle bir soru nasıl cevaplanır ki açlık açlık açlık yemek bulursam yerim bulmassam genelde aç olarak dolaşırım eğerki evde tek başımaysam ki (imkansız olanlardan biri) yemek yapmaya çalışırım...
Teşekkür ederim arkadaşım ellerine emeğine sağlık güzel bir şarkı bu aralar böle şarkılara ihtiyacım var.... (YanlızLıK)
Ben Bugün GooGle da AYRILIĞIN anlamını aradım nasıl birşey çıkar karşıma diye Ve karşıma bi şiir çıktı AYRILIK ÖLÜMDEN BETER YAZIYORDU.......
Sordum birine 'AYRILIK NEDİR?' dediki ben hiç tatmadım... sordum bir falcıya 'AYRILIK NEDİR?DİYE dediki ben öğle bir şey söylemedim sana... sordum bir öğretmene 'AYRILIK NEDİR?' diye dediki...
Sana soruyorum ağlamak nasıl bir duygu sence sen hiç ağladın mı sen ağlamanın ne demek olduğunu biliyormusun sen hiç ağlayamazsın bence seven insan neden ağlar diye hiç düşündün mü ağlamak...
Benim Okuduğum kadarı ile Bu yemeğe (DOSTLUK) Adı diyebilirmiyiz acaba ?
Teşekkür ederim yardımcı oldugun için ve ayretten Güzel bir söz yazmışsın ona değinmek istiyorum (KİMİNE GÖRE FORUM BİZE GÖRE BİR AİLE) hakikatten güzel ellerine emeğine sağlık.... :)
http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/05/post118211122588223ej3-1.jpg http://www.muhakeme.net/forum/forumresimleri/2008/05/komik4rn2-1.jpg ...
Farketmedım daha yeni yeni dolaşıyom forumu gerçi dolaşmaklada bitmez ya bu güzelim sayfalar ellerinize emeğinize sağlık.. he bu arada bende bir BEŞİKTAŞLI OLARAK.... ...
Bana bu hayat zindan oldu sen yokken Ziyan oldu artık senle geçen günler Hayallerimde hep sen Ve gördügüm herkes sen Aynaya baktıgımda bile senin gözlerin Hani gittin ya iste bitirdin beni........
yaa teşekkürler yabangülü güzel bi resim hakikatten makara bişey ellerine sağlık....
alem adamsın ne dıyeyım sana makara yaa ama tabe bunlar hep yörelere göre değişiyor herkesin yöre dansı veya oynama tarzı farklı avusturyanın dans kültürüne bayıldım şahsen gülmekten öldüm ömür...
Teşekkür ederim ama gel benim yerımde olmak istemezsin sabahtanb akşama kadar çocuklarla uğraşıyom akşamda yetişkinlerle zorr bir iş ama ne yaparsın başa gelen çekiliyor işte ekmek parası ;)
Ehehehe bayaa bi güzel bi yorum olmuş emeğine sağlık cafeye dinletiriyorum herkes kafa sallıyor beğenenler çoooK :) teşekkürler emeğine ellerine sağlık....
güzel bir şarkı ve güzel olmasından yanı sıra badem'in bütün şarkıları ayrı yorumlu güzel ellerine emeğine sağlık....:)
Ama herkesin harçı değil öle oynamak beceri ve yetenek isteyen bir oyun gerçi şöle düşünüp bakarsak herşey biz insanlar için ve şölede bir söz var ''insan isterse hırs azim ederse yapamayacağı yok''...
Pff bunlar insan değil belki dikkat etmişsinizdir bilemiyorumda sonumuz pek hayırlı değil gittikçe sonuna yaklaşıyoruz Rabbim sonumuz hayrlı etsin (Amin) teşekkürler dostum ellerine emeğine sağlık....
teşekkür ederim ne kadar güzel bi forum gerçi çok fazla bi vaktim olmuyor nette dolaşmak için ama bu forum sitesini buldum yaa artık çıkmam kolay kolay her boş kaldığımda yeniliklere görmedim...
ellerine sağlık güzel olmuş dostum...