1 den 9´e kadar. Toplam 9 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : malaga
değerli alpatraum, icabetim biraz geç oluyor mazur görün. evvela teşekkür ve tebrik ederim savunduğunuz bir olgunun fikir ve destek mücadelesini veriyorsunuz. dikkat ederseniz yazılarımda toptan bir...
sessizlik.. jan phanto uyanmış olmalı, parke taşlı sokağımda silüeti gülümsüyor mücerret bir seremonya şahit olduğum ya parmaklarım? biraz üşümüşler jan phanto olsaydı yanımca eldivenim olurdu...
söylediklerimin bugüne kadar gerçekleşmediği yönündeki iddianız gerçekten şaşırtıcı. ben islamın ezik görüldüğünü ifade etmedim, icra edilen eylemin bir eziklik göstergesi olduğunu belirttim. size...
bu iletişim anne karnından başlamıyor mu zaten, annenin ne yediği ne içtiği ne dinlediği ne hissettiği bebeğin içselliğinde geziniyor. doğumdan itibaren ruhunun giydirilişinden sonrasını dünya...
umarım, söylediğiniz gerçekleşir..
arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. bildiğimiz dünyanın bilinmediklerine kürek çekersek, zihnimizi,kalemimizi,fikirlerimizi ifade noktasında esnek ve optimist olursak madde ve mana dünyamızın gelişme...
tasavvuf, kişinin nefsini muhasebesini öğütler, herhangi bir tarikata intisab futbol takımını tutmaya benzemez. kişinin taklidi bırakıp kendi tarzını,fikirlerini ortaya koyduktan sonra (kur'an-sünnet...
"dinler arası diyalog" girişimi bir ezikliğin göstergesidir. nitekim "Allah katında din İslam'dır". . diyalog, sair dinleri ve mensuplarını üstün benimseyerek gelin sizle aramızı yapalım demektir....
Pembe patiklilerdir hayata mana katan.. erkek olduğum halde kadınların dünyada söz sahibi olduğunu ve yönettiğini düşünüyorum..her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır " klişe ama iyi düşünmek...