1 den 10´e kadar. Toplam 10 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : dryatc
Hayatla mücadelemde saflarımın çoğunu kaybettiğim günlerdi. Birbirinin aynı olan günlerde bana uzatılan her dalı işte beni kurtaracak dal diye hiç geri çevirmeden tutuyordum. Daha elimi uzatır...
""varliğin aci veriyor olsaydi bana; seni ölüme sevmez, gelmeyeceğini bile bile seni beklemezdim hala. Ben sensizlikte bile \"seni yaşiyorum\" sevgili... ” mevsim, sonbahara akarken ben de...
canim sevgilim..... Aytacim.... şu anda sen yoksun yanimda ve sarsintili bir...
Ey kalbim!.. Hatırlayacaksın, sessiz sessiz ağlarken başımı dizlerine koyduğumda, kimse yoktu yanımda. Yalnızdık seninle can dostum, yalnızdık... Atışların hızlanırdı hezeyanlarımdan, kanın...
"Senden ayrıldıktan sonra, hep yazmak için uğraştım. Daha ilk sözcükte 'Bu da olmadı' diyerek pek çok sayfayı buruşturup attım. Sana duygularımı yansıtayacak bir mektup yazmak öyle zor ki. Mektubu...
Bir Aşkı Yaşamak için ilk başta benim gibi Sevmeyi öğrenmelisin, Boş Zamana Değil Dolu geçecek Zamanları hak Etmelisin! Zamana Kapılıp Gitmek yerine Seninle Hayatı Olduğum yerde yaşamaya da...
Geceyi izliyorum... Elimde dumanı katran sigaram,bir elimde beni benden alan son dem şişem... susuyorum ben yine... gözyaşlarım konuşuyor yerime...hayalin yanımda bakıyorum sadece,dokunsam...
tamam teşekkür ederim öğreniyorum bende konuların yerlerini. :)
bitmeyecek bililiyorum biter saniyorum;bitmiyor. seni çok özledim. canımın sıkılıp okuldan kaçtığım seninle yağmurda dolaştığım günleri özledim.şimdi ise senden uzağım; uzaklarda mektup...
10 = b 9 = a 1 =c sonuç : güvenilir,pozitif,düşünceli e zaten ben böyleyim ki :) farklı bir sonuç olmadı yani beni bana anlattı :)