1 den 20´e kadar. Toplam 200 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : pınaran
doğal kızıl, çilli ve soluk benizli kadınları beğeniyorum (boyalı saçlı yapma saçma olanları değil), ginger'ların dünyada oranı 1000'de 1 olunca, güzelliği de kat kat artıyor :) misal ...
boyaya karşıyız, boyamayın saçınızı :) onda da dolu kimyasal var, doğal haliniz en güzeli ;) defne sabununu önereyim ben de zeytinyağlıya ek, saça iyi geliyor, ama ben de sabunu anca aralarda...
hoşgeldiniz.
göz zevkim önemlidir, o sırada revaçta olan moda kıyafetler yerine kendi zevkime göre uyumlar önceliğimdir. misal "Şapkasız çıkmam ağbi" diyen Mahsar Alanson misali 5 senedir aynı şapkayı geçiriyorum...
ilk resimdekinin yanakları ne kadar da tatlı :)
nasıl bir tepki ?
behzat ç, tbbt, bilim kurgu dizileri
#candanag# Güzel yorumunuz ve ayrıntılı analizleriniz için çok teşekkürler..
korku ve saygı diyosun...
iyi geldi gece gece :)
kötü olmuş ya, susup susup susup birden parlaması çok komikti ama hemen şiddete meğletmesi Türk erkeğine yakışmaz..:y02: yazık çocuğu sağlam sendeletti.. yalnız o video çekimi Türkümüzün başını...
takım tutmuyorum, futboldan da anlamam, zorla bir iki izletme ile bu soruyu yönelttiğimi belirteyim önce (hakim olmadığı konulara karşı bol bol yorumlar yapan yeterince kişi var zaten, ben de...
Cem Yılmaz'ı severim, iyi güldürür beni saolsun. gösterinin bu kısmı için alındığımı söyleyemeyeceğim, kötü bir niyeti yoktur onun, mizah adamıdır, normalde bozulacağım bu gibi muhabbetlerde dahi...
birlikte ölsünler, geride kimse kalmasın :o
"CAN" olurdu..
bütün resimlere bir günde bakabilmek imkansız, gezip gördüğüm, yaşadığım şehirleri böyle güzel karelerden görebilmek çok hoştu..
X-Files gibi..
şiddete eğilimli olmasının nedeni küçük beyinli olmasıymış demek, gerçi kadına şiddet uygulayan erkeklerin de küçük beyinli olması beyin-şiddet ters orantısını zaten kanıtlıyordu.. bambum bir...
benim güzel vosvoslarım bunlara bin basar :sirit:
kıyafetlerimi yırtılıp artık iyice rengi soluncaya kadar zevkle giymem, popüler olsun olmasın beğendiğim tüm filmlerin repliklerine fazlasıyla takılmam, asla isimleri aklımda tutamamam (ailem, eşim,...