1 den 20´e kadar. Toplam 44 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : mevladi udugov
para versen gene kalmam burada be..... STOP
ilhan selçuk ? işte sizin ÖNDERİNİZ. ve KIBLENİZ.. daha fazla kalıp canımı sıkmıyayım..STOP..
para da verseniz bu GEYİK Sitesinde durmam...
hiç durma hemen ver Mahkemenize de Başbakanlarınızı ve Bakanlarınızı İDAM ettiğiniz gibi benide ASIN...nede olsa YARGI Arkabahçeniz, Orduda önbahçeniz.Devlet Çiftliğiniz Halk da Köleleriniz...
Ayrılacağım,meraklanma para versen gene kalmam bu GEYİK sitesinde.
konu açmıştım onu inceleyip şayet değere kıymet bulursanız yayınlanacakmış .bu SANSÜR değilse nedir ? ey insanlar , eşitlik , Adalet ,insan hakları ,demokrasi, gibi cafcaflı sözlerin cümlesi ...
sitenizde numunelik VALLAHİ Ciddi ve İnsani bi KONU YOK.. Yazık be.... ROBOTMUSUNUZ siz yoksa..
ben böyle bi konu açmaya UTANIRIM be... Fındık kabuğunu doldurmaz Palavralarla 90 yıldır Milleti KANDIRIYORSUNUZ...Ayıptır be...
siz gerçekten KAFAYI YEMİŞSİNİZ.
hadi ordan bre densiz Geyikçiler...işte Sitenizin Hali bu. mezardan konuşacaksınız artık ..bu ne mene bi iş ya ? hiç mi bunu yazmaya ve Konu Açmaya UTANMADINIZ.
YUHHHHH size be birde Utanmadan Mesajları SANSÜRE tabi tutuyorsunuz yuuhhh size be
ben bu sitede hiç bişey göremedim ve bulamadım:ne yere yarar bu forum ? kapatın gitsin boşuna milletin kafasını boş ve işe yaramaz ,geyiklerle doldurmayın be... ben yaklaşık 6 ay önce üye olmuştum...
estetik yeteneği gelişmemiş insanların estetiğinden anca bunlar çıkar...
ne biçim bi Site burası ya.?? dandik dandik ,5 para değeri olmaz Konu başlıkları ....Abuk bi site...
Batılılar bu işleri yıllar önce halletmişler biz de yeni yeni Çağdaşlaşıyoruz...
Ergenekon Terör Örgütüne Dikkat.. gerçi ben hiç bi rütbeliyi sevmem
bu ülkede çok büyük yalandan AĞLIAYICILAR var ..DNLAR uygularuını sömürenler var ..Utanmadan YALVARANLAR VE DİLENENLER VAR D
Faşist kafalı komunist artıkları..
bedava dese gene istemem...uzak olsun......
ÇYDD pkk lılara ve araçlara MOLOTOF atıp içindeki insanlarla beraber yakan KATİLLERE BURS veren dernektir..İslam ve Müslüman DÜŞMANIDIR...