1 den 18´e kadar. Toplam 18 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : müntehir
Mehdi degil, Mesih inecek. kafalar karismasin. mehdi hidayet eden demek bildigim kadariyla. su olcak bu olcak diye dini magazine alet etmeyin. komik kaciyor. bu asamadan sonra bilboardlarda...
bu belgeseli daha izleyemedim, izleyen var mı acep?
etnik kimlige oyle bir bakarlar ki, kac tanesine ben sahit oldum. keske sadece devlet yapsaydi bu ayrimciligi fakat "halk" da yapiyor. PKK diye bir orgut neden var oldu diye sormak hainlik...
anlamı nedir bu cümlenin?
ekönömi
şimdi bir yeni sevda mı olur kimsenin kapını calmadıgı bir inziva mı tutar sıfırdan baslarsın
bu test sonucu beyinsiz cıkmak mümkün mü?
::)
onlar da gündeme geliyor. icin rahat olsun. ama nede boyle bir eksende olayıo degerlendirdin aklım izanım almadı
rüya sinaması
anarşist teoriye fazlaca gondermeler yapıluıyor ve aslen zaten film de onu savunuyor. 80li yıllardaki üçüncü yolcuylara bir eleştiridir. demir lady zamanında yazılmıştır.
keşke buna benzer bir film yapmaya çalışmasa bir daha, tebessüm bile edemedim nerdeyse. reklam ceksin bu film yerine, adı belli olur en azından
sevemedim bu micheal mann ı klışe timi gibi çalışıyor
fitne sokanlar ve buna alet olanlar... yazık ettiler
video calismiyor calisinca islam tarihiyle alakasini cozecegimi sanmistim
islam tarihiyle alakası nedir bu mevzunun?
atatürk de olmasa ne yapardı bu millet kemalist kisilik bozuklukları türemisti zaten bir de obsesif bir sekilde düsünen anti kemalist timler var akıl saglıgı bu kadar bozukken ne sisteminin...
oturdugun yerden o kadar cok protesto ettim ki artik oturdugum organim protesto ediyor. tüm idraksizliğime ragmen hala konusmami protesto ediyorum