1 den 20´e kadar. Toplam 29 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : RouGe
Eğer hiçbir şey anlam ifade etmiyorsa, normalde zevk aldığınız faaliyetler bile artık mutlu etmiyorsa sizi bu depresyon belirtisidir. Ya da 2. fikrim henüz neyden mutlu olduğunuzu keşfedememiş...
Yapılan araştırmalar greyfurt suyunun bazı ilaçların etkilerini artırdığı ve o nedenle ölümle sonuçlanabilecek zararlı yan etkiler ortaya çıkardığını gösterdi. Bu nedenle ilaç kullanan kişilerin...
Spina bifida ikiye ayrılmış veya açık omurilik demektir. Omuriliğin herhangi bir bölgesinin bozuk gelişimine verilen isimdir: Ana rahminde bebeğin omurgası gelişirken bir yanlışlık sonucu bir ya da...
Tanımı: Çocuğun anne karnında döllendiği sırada, bilinmeyen sebeplerle 15. kromozomun yanlış bölünmesinden kaynaklanan genetik bir bozukluktur. Nadir görülen bir bozukluk gibi görünse de, en fazla...
Nedir? Bireyin başkalarının haklarına ve kurallarına sürekli olarak saygısızlık etmesi, saldırıda bulunması ve buna bağlı olarak gelişen davranışlara verilen isimdir. Genelde erkekler arasında daha...
Çölyak hastalığı, genetik ve çevresel faktörlerin etkileşimi sonucu ortaya çıkan, bağışıklık sistemine bağlı barsak problemi ile karakterize, bağışıklık sistemini ilgilendiren bir hastalık olup,...
Multipl skleroz nedir? Genel bir deyişle Mulltipl Skleroz (MS); Özellikle genç erişkinlerde görülen, normal gelişimini tamamlamış olan miyelinin (sinirlerin etrafındaki kılıfın) yıkımı...
NEDİR? Somatizasyonu stresin ya da duygusal sorunların fiziksel yakınmalarla ifade edilmesi olarak tanımlayabiliriz. Ruhsal sıkıntı ve gerginlik uygun biçimde ifade yolu bulamadığında kişi bunun...
Disosiyatif Bozukluklar, kişide kimlik, bellek, algı ve çevre ile ilgili duyumlar gibi normalde bir bütün halinde çalışan işlevlerin bütünlüğünün bozulmasıdır. Dissosiyasyon çoğunlukla travmaya karşı...
Malzemeler: -1/2 paket yaş maya (fırından hazır ekmek hamuru da alınabilir.) -3 su bardağı un -tuz -2 su bardağı yoğurt -1/2 su bardağı süt (yoksa onun yerine yoğurt) -3 yemek kaşığı sıvıyağ...
Anevrizma nedir? Anevrizma, bir damarın belli bir noktada toplanarak anormal şekilde genişlemesidir. Bu genişleme, torbacık veya fuziform, yani iğ şeklinde olabilir. Doğumsal mıdır? ...
Vertigo, (Latince dönmek) baş dönmesi ve hareket duygusunun yitirilmesi demektir. Ancak tansiyon düşmesi ile ilgili baş dönmeleri bu kapsamda değildir. Vertigodan kastedilen labirentit, iç kulak...
Çok teşekkür ederim el_feta. Aklıma geldikçe mutlaka soracağım tabi.
Çok uzun bir tartışmaya sebebiyet vereceğini düşündüğümden yeni bir konu açmasam :) Bu sadece benim düşüncem olarak bu yorumda kalsın böyle bence.
Bir hadiste "mümin ile kafiri ayıran fark namazdır" diyor. İslam dünyasında da namaz kılmayan bir çok kişi vardır, bu durumda onlar da kafir olarak adlandırılmış oluyor. Fakat kafirin anlamı...
Bu gibi şeylerin olduğunu hepimiz zaten biliyoruz. Ama vatan, millet sevgisini asıl taşıması gereken kişilerin böyle pisliklere bulaşması çok daha acı.
Hacca gidip gitmemesi kimseyi ilgilendirmediği gibi beni de ilgilendirmez. Ama çamur at izi kalsın dediğiniz mantığın dışında hakkında duyduğum (Benden ciddi ciddi yardım istendiği için yalan dolan...
Kuran'ı okudum. Zaten bir çok şey Kuran'ı okuduktan sonra soru işareti olarak kaldı kafamda. Her yeni bilgi yeni bir soru getirdi. el_feta size de teşekkür ederim cevabınız için.
Bence iki göz de göremez. Başdaki gözümüz materyalist. Duyguları göremez. Bu da yeterli değil. Kalpteki gözümüz de bizim duygularımızla orantılı görür. O yüzden yanlış görme olasılığı büyüktür.
Cevabınız için teşekkür ederim. Tek paragrafta ikinize de cevap vermeye çalışcam. Evet anne babamızı seçme hakkına sahip değiliz. Ama onların sınanması için neden biz acı çekiyoruz? Sen ben şu anda...