Mustafa Koç 'Gezi' yorumuyla 'pes' dedirtti   Konuyu açan: Sondakika   Ä°lk Mesaj: 09-18-2013 (13:15)   Son Mesaj: 09-18-2013 (13:15)    Cevap: 0    Gösterim: 593  

09-18-2013

Mustafa Koç 'Gezi' yorumuyla 'pes' dedirtti

Gezi Parkı olaylarında eleÅŸtirilerin odağında olan Koç Holding BaÅŸkanı Mustafa Koç, eleÅŸtirilere iliÅŸkin ilk kez konuÅŸtu. Koç, ‘Sizce Taksim'de yaÅŸanan olaylarda 300 aracın yakılması ÅŸiddet içermeyen olaylar mıydı?' sorusuna verdiÄŸi cevapla komik durumu düştü.

Gezi Parkı olaylarında eleÅŸtirilerin odağında olan Koç Holding BaÅŸkanı Mustafa Koç, eleÅŸtirilere iliÅŸkin ilk kez konuÅŸtu. Koç, ‘Sizce Taksim'de yaÅŸanan olaylarda 300 aracın yakılması ÅŸiddet içermeyen olaylar mıydı?' sorusuna verdiÄŸi cevapla komik durumu düştü. Gezi Parkı eylemlerine katılanlar için 'bunlar mı ülkeye zarar verecek' açıklaması yapan Mustafa Koç esnafa verilen zararı, yakılan kamu araçlarını ve bankaları ile tahribata uÄŸrayan basın araçlarını görmemezlikten geldi.Â*

"GÖSTERİ HAKKI DOĞAL OLMALI"

Yaşanan gelişmelerle ilgili olarak Mustafa Koç'un, Hürriyet'e yaptığı ilk yorumları şöyle: "İleri demokrasilerdeki gösteri hakkı nasıl mevcutsa Türkiye'de dünyanın parçası olacaksa ki ona oynadığımızı biliyorum. Şiddet kullanılmadığı müddetçe, gösteri hakkının doğal olması lazım."

Mustafa Koç, ‘Sizce Taksim'de yaÅŸanan olaylarda 300 aracın yakılması ÅŸiddet içermeyen olaylar mıydı?' sorusuna ise ÅŸu yanıtı verdi:

'BUNLAR MI ÃœLKEYE ZARAR VERECEK?'

"Oraya gelen insanları gördünüz mü? Sizin benim gibi insanlar. Ellerinde molotof kokteyli olanlardan bahsetmiyorum. Ama hepsinin aynı kefeye konmasını kabul etmiyorum. Kusura bakmayın. 70 yaşındaki teyze de gördüm, 18 yaşında çocuk da. Bunlar mı ülkeye zarar verecek. Bundan vazife çıkartan insanlar tabii ki olmuştur."

BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞMEDİK

Mustafa Koç, ‘Gezi olayları sürecinde BaÅŸbakan ile bir görüşmeniz oldu mu, randevu istediniz mi?' ÅŸeklindeki soruyu, "Yok olmadı. Zaten kendisi çok yoÄŸundu o dönemde. Kuzey Afrika'ya gitti. Çok sayıda iddia ortaya atıldı" ÅŸeklinde yanıtladı.

GEZİ PARKI OLAYLARINDA NELER OLDUĞUNU NE ÇABUK UNUTTUNUZ!

Mustafa Koç 'Gezi' yorumuyla 'pes' dedirtti Yorumları