Çeyrek asırlık festivale Mısır iptali   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 08-21-2013 (09:33)   Son Mesaj: 08-21-2013 (09:33)    Cevap: 0    Gösterim: 362  

    08-21-2013

    Çeyrek asırlık festivale Mısır iptali

    Çeyrek asırlık festivale Mısır iptali
    Çeyrek asırlık festivale Mısır iptali

    Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kâtibim Festivali Mısır'daki darbe sonrası yaşanan katliamlar nedeniyle iptal edildi. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ?Mısır'da yaşanan katliamlardan insanlık adına utanç duyuyorum? diyerek festivali iptal ettiklerini açıkladı.

    Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kâtibim Festivali Mısır'daki darbe sonrası yaşanan katliamlar nedeniyle iptal edildi. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ?Mısır'da yaşanan katliamlardan insanlık adına utanç duyuyorum? diyerek festivali iptal ettiklerini açıkladı. Her yıl sanattan spora, birçok alanda büyük coşku ile kutlanan Kâtibim Festivali'ne bu yıl Mısır'da yaşanan kanlı darbe nedeniyle ara verildi.

    Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 28 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanan festivalle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Son günlerde yaşanan katliamlardan dolayı insanlık adına utanç duyuyorum. Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı acıyı derinden paylaşıyorum. Her yıl geleneksel hale gelen festivalimizi yapmaya gönlümüz el vermiyor. Bu sene ara vereceğiz. Üsküdar halkının da bizimle aynı duyarlılığı paylaştığına inanıyorum. Daha aydınlık, güzel yarınların bizi beklediğine inanıyorum" dedi.





    Çeyrek asırlık festivale Mısır iptali Yorumları