Konya'da on binler lanet yaÄŸdırdı!   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 08-18-2013 (09:27)   Son Mesaj: 08-18-2013 (09:27)    Cevap: 0    Gösterim: 377  

    08-18-2013

    Konya'da on binler lanet yağdırdı!

    Konya'da on binler lanet yağdırdı!
    Konya'da on binler lanet yağdırdı!

    Konya'da Mısır'da Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki güvenlik güçlerinin darbe karşıtlarına yaptığı müdahalenin ardından protesto için on binler toplandı.

    Konya'da Mısır'da Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki güvenlik güçlerinin darbe karşıtlarına yaptığı müdahalenin ardından protesto için on binler toplandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN KONYA'da Mısır'da Adeviyye ve Nahda meydanlarındaki güvenlik güçlerinin darbe karşıtlarına yaptığı müdahalenin ardından hayatını kaybedenlere tepki göstermek için Saadet Partisi İl Teşkilatı tarafından 'Büyük Mısır Mitingi' düzenlendi. Mısır'daki Müslümanlara destek vermek için Hükümet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da katıldı.

    Yaklaşık 10 bin kiÅŸinin katıldığı mitingde 'Zalimler için yaÅŸasın cehennem', 'Ä°hvana selam direniÅŸe devam', 'Ey zalim Sisi Kızıldeniz sana çok mu uzak' ve 'Ne Amerika, ne Ä°srail, ne Sisi durduramaz bizi' yazılı dövizler açıldı. Tekbir getirerek ellerini havaya kaldıran vatandaÅŸlar 'Müslüman uyuma kardeÅŸine sahip çık', 'Bir Musa gelecek sizi bulacak' ve 'Müslümanlar kardeÅŸtir' sloganı attı. Can Suyu DerneÄŸi Genel BaÅŸkanı Mustafa Köylü'nün kürsüye çıkarak yaptığı konuÅŸmada Mısır'daki ölü sayınının 3 bini geçtiÄŸini açıklaması üzerine mitinge katılanlar 'DiÅŸe diÅŸ kana kan intikam intikam' sloganları attı. DiÄŸer taraftanÂ*Miting sırasında Saadet Partisi Ä°stanbul Gençlik Kolları üyeleri de 1980 yılında Kudüs mitinginde açılan 'Bütün Müslümanlar BirleÅŸsin' yazılı pankart ile 'DiÅŸe diÅŸ kana kan intikam intikam' sloganları ile miting alanına geldi.







    Konya'da on binler lanet yağdırdı! Yorumları