Kadir Ä°nanır'ı sonunda çileden çıkarttılar!   Konuyu açan: Saatte1   Ä°lk Mesaj: 05-23-2013 (09:20)   Son Mesaj: 05-23-2013 (09:20)    Cevap: 0    Gösterim: 334  

    05-23-2013

    Kadir İnanır'ı sonunda çileden çıkarttılar!

    Kadir İnanır'ı sonunda çileden çıkarttılar!
    Kadir İnanır'ı sonunda çileden çıkarttılar!

    Akil İnsanlar Akdeniz Bölge Heyeti'nden sanatçı Kadir İnanır, kendisine yönelik bazı eleştirilerin saygı seviyesini aştığını belirtti.

    Akil Ä°nsanlar Akdeniz Bölge Heyeti'nden sanatçı Kadir Ä°nanır, kendisine yönelik bazı eleÅŸtirilerin saygı seviyesini aÅŸtığını belirtti. Antalya'da toplantılara katılan Ä°nanır, bazı gazete ve köşe yazarlarının kendisini karalamaya çalıştığını savunarak, ÅŸunları söyledi: "Ä°nsanları karalamak öyle kolay deÄŸil. Biz barış için uÄŸraşıyoruz. Ama birileri çıkıp kürsüden sallıyor, ‘Sen Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın papaÄŸanısın' diyebiliyor. Bunların hepsine cevap vereceÄŸiz. Ve hepsiyle yargıda hesaplaÅŸacağız. Bu süreçte çok ağır cezaların ortaya çıkacağına inanıyorum. Avukatım bile, ‘Hayatınız boyunca çalışmanıza gerek yok' diyor. Aslında benim ne kadar haklı olduÄŸumu anlatmaya çalışıyor. Yoksa bizim tek amacımız barış sürecine katkı saÄŸlamak."

    KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMEM

    CHP'nin tavrını da eleştiren İnanır, "Süreci yanlış yorumluyorlar. Böyle bir ülke meselesinde böyle bir bakış açısı olabilir mi? CHP bu kadar ulusalcı bir tavır nasıl gösteriyor? Hani sosyal demokratlardı? MHP ile bir olmuş, aynı siyaseti güdüyorlar" dedi. İnanır, "Süreçle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştünüz mü?" sorusuna ise "Rahatsızlığım esnasında görüştüm. Ama şu an görüşmem" dedi.

    ALTIN PORTAKAL'A DA GELMEM

    Ä°nanır, Antalya BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mustafa Akaydın'ın, "Akil adamlar içinde düzgün insanlar var. Ama orada yer alarak karizmayı çizdirdiler" sözlerine de ÅŸu yanıtı verdi: "Bundan sonra Altın Portakal'a da gelmem. Akaydın'ın kendisi çoktan karizmayı çizdirmiÅŸ. Biz memleketine ziyarete geliyoruz, o kalkıp Ä°stanbul'a gidiyor."Â*





    Kadir İnanır'ı sonunda çileden çıkarttılar! Yorumları