Türk polisine 'Seksenler' sürprizi   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 04-11-2013 (09:10)   Son Mesaj: 04-11-2013 (09:10)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    04-11-2013

    Türk polisine 'Seksenler' sürprizi

    Türk polisine 'Seksenler' sürprizi
    Türk polisine 'Seksenler' sürprizi

    Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda tören düzenlendi. Törende bir de sürpriz vardı. Emniyet Teşkilatı 168. yaşını ‘Seksenler' dizisi ekibiyle birlikte kutladı.

    Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda tören düzenlendi. Törende bir de sürpriz vardı. Emniyet Teşkilatı 168. yaşını ‘Seksenler' dizisi ekibiyle birlikte kutladı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, eski İçişleri Bakanları Abdulkadir Aksu ve İsmet Sezgin, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal katıldı.

    "SEKSENLER SÜRPRİZİ"

    Polis teşkilatına ilişkin tanıtım filmlerinin gösterildiği programda, TRT'de yayınlanan "Seksenler" dizisinden Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümüyle ilgili bir bölümün de gösterimi yapıldı. Gösterimin ardından dizide Komiser Rıza, polis memuru Selahattin, Bekçi Bekir karakterlerini canlandıran oyuncular Onur Dilber, Hacı Ali Konuk, Yasin Kaya sahneye çıktı. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, oyunculara teşekkür plaketi verdi.

    [COLOR="#0000ff; font-size: large"]İŞTE O ANLAR-TIKLA[/COLOR]





    Türk polisine 'Seksenler' sürprizi Yorumları