Star Gazetesi yazarları Mardin'de ölümden döndü   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 03-28-2013 (09:14)   Son Mesaj: 03-28-2013 (09:14)    Cevap: 0    Gösterim: 348  

    03-28-2013

    Star Gazetesi yazarları Mardin'de ölümden döndü

    Star Gazetesi yazarları Mardin'de ölümden döndü
    Star Gazetesi yazarları Mardin'de ölümden döndü

    STAR Gazetesi yazarları Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, Mardin'de geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Hastaneye kaldırılan yazarların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

    STAR Gazetesi yazarları Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, Mardin'de geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Hastaneye kaldırılan yazarların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Star Gazetesi yazarları Orhan Miroğlu ile Elif Çakır'ın da içinde bulunduğu otomobilin, Mardin'in Ortaköy beldesi yakınlarında virajı alamayarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, Miroğlu, Çakır ve otomobil sürücüsü yaralanmıştı. Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, Mardin Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilirken, sürücü ise Diyarbakır'a sevk edildi.

    Â* MiroÄŸlu, "Rabbime şükür ediyorum ki, kazaya ucuz atlattık. Bir ÅŸeyim yok, Åžimdi otele geçip istirahat edeceÄŸiz. Hayatta yaÅŸayacağımız daha ÅŸeyler varmış demek ki" derken, Elif Çakır ise olayın ÅŸokunu atlatamadığını belirterek, "Kaza olunca kendimi ölmüş hissettim. Åžimdi de hayatta olduÄŸum için çok ÅŸanslıyım. VerilmiÅŸ sadakamız varmış ki olayı kazayı ucuz atlattık" dedi.

    Kaynak: Ä°HA





    Star Gazetesi yazarları Mardin'de ölümden döndü Yorumları