AK Parti ve bakanlık önünde patlama: 2 yaralı   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 03-20-2013 (09:11)   Son Mesaj: 03-20-2013 (09:11)    Cevap: 0    Gösterim: 350  

    03-20-2013

    AK Parti ve bakanlık önünde patlama: 2 yaralı

    AK Parti ve bakanlık önünde patlama: 2 yaralı
    AK Parti ve bakanlık önünde patlama: 2 yaralı

    Kızılay'da bulunan Adalet Bakanlığı'nın önünde ses bombası patladı. İlk belirlemelere göre patlamada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

    Kızılay'da bulunan Adalet Bakanlığı'nın önünde ses bombası patladı. İlk belirlemelere göre patlamada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN GALERİ İÇİN TIKLAYIN Ankara'da bu gece Adalet Bakanlığı ile AK Parti Genel Merkezi'nde eş zamanlı iki patlama meydana geldi.

    ADALET BAKANLIĞI BİNASI ÖNÜNDE PARÇA TESİRLİ BOMBA

    Adalet Bakanlığı önünde meydana gelen patlamayla eş zamanlı olarak AK Parti Genel Merkezi önünde de ses bombası patladı.

    Edinilen bilgiye göre, Kızılay'da saat 21.00 sıralarında Adalet Bakanlığı önünde 2 parça tesirli bombası patladı. Olayda yaralanan 2 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

    AK PARTÄ° BÄ°NASINA ROKET ATILDI

    Adalet Bakanlığı önündeki patlamayla eÅŸ zamanlı olarak Ak Parti Genel Merkezi'nin Genel BaÅŸkanlık makamının da bulunduÄŸu 7. katına roket atıldı.Â*Polis ekipleri çevrede geniÅŸ güvenlik önlemleri alırken, bomba imha ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

    SADULLAH ERGİN'DEN AÇIKLAMA

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "Sabote girişimleriyle karşılacağımız tahmin ediyorduk. Bundan sonra gelecek sabote girişimleri bizi doğru yoldan alıkoymaz. Bu tür girişimler için hazırlıklıyız" dedi

    Yaralanan kişinin bakanlıkta çalışan bir personelin eşi olduğunu belirten Ergin "ayakta tedavisi yapıldı, durumu iyi" dedi.

    Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AKÂ*Parti Genel Merkezi'ne yönelik saldırıya iliÅŸkin Â*''Genel merkezimize muhtemelen bir lav silahı ile mühimmat atımı yapılmıştır, bir miktar maddi hasar söz konusu, onun dışında bir sıkıntı yok'' dedi. Bakan Ergin, bu tür eylemleri beklediklerini, terörü önlemeye yönelik attıkları adımların bu tür saldırılardan etkilenmeyeceÄŸini sözlerine ekledi.


    BAÅžBAKAN BÄ°LGÄ° ALDI

    Danimarka'da bulunan Başbakan Erdoğan'ın, saldırılarla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

    Güler ve Çelik'ten patlamaya sert tepki/ İZLE AK Parti ve Adalet bakanlığına yönelik saldırıya ilişkin İçişleri Bakanı Güler ve AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik açıklamalarda bulundu, Çelik saldırının demokrasiye yapıldığını belitirken Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na seslendi.

    Kaynak: Ajanslar





    AK Parti ve bakanlık önünde patlama: 2 yaralı Yorumları