Muş'taki gerginliği BDP'li Sakık engelledi   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 03-19-2013 (09:13)   Son Mesaj: 03-19-2013 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 391  

    03-19-2013

    Muş'taki gerginliği BDP'li Sakık engelledi

    Muş'taki gerginliği BDP'li Sakık engelledi
    Muş'taki gerginliği BDP'li Sakık engelledi

    Muş'ta BDP'nin düzenlediği nevruz kutlamaları İstasyon Meydanı'nda yapıldı. Kutlamalar sonrasında taşkınlık yapıp gerginliğe neden olan bir gruptakilere, polisten önce BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık müdahale etti.

    Muş'ta BDP'nin düzenlediği nevruz kutlamaları İstasyon Meydanı'nda yapıldı. Kutlamalar sonrasında taşkınlık yapıp gerginliğe neden olan bir gruptakilere, polisten önce BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık müdahale etti. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Sakık, polis mikrofonu ile göstericilere seslenip evlerine gitmelerini istedi. Gruptakiler, kısa sürede dağıldı.

    BDP, tarafından düzenlenen nevruz kutlamasına BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, BDP Muş milletvekilleri Sırrı Sakık ve Demir Çelik ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Kutlamalarda Muş Emniyeti yoğun güvenlik önlemi aldı. Kutlamalar sonrasında İstasyon Caddesi'nde slogan atıp yürümek isteyen gruba, polis izin vermedi. Yürümekte ısrar eden gruba Milletvekili Sırrı Sakık müdahale etti. Gruptan dağılmalarını isteyen Sakık, atılan sloganlardan sesini duyuramayınca polis mikrofonundan seslendi. Sakık, "Biz sizi seviyoruz, sizde bizi sevin. Kazasız belasız dağılın, hepinizi yürekten kutluyorum. Yolunuz açık olsun" dedi. Ardından gruptakiler kısa sürede dağıldı.

    Öte yandan Muş Emniyet Müdürlüğü aldığı güvenlik önlemlerine bir yenisini daha ekledi. Polis kutlamaların öncesi ve sonrasını 3 G bağlantısı ile canlı olarak yayınladı. Aktüel kameralı ve 3 G bağlantılı bir polis olayları emniyet MOBESE merkezine aktardı.

    Kaynak: DHA





    Muş'taki gerginliği BDP'li Sakık engelledi Yorumları