ErdoÄŸan'ın talimatıyla 14 yıl sonra isteÄŸine kavuÅŸuyor   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 01-11-2013 (11:15)   Son Mesaj: 01-11-2013 (11:15)    Cevap: 0    Gösterim: 361  

01-11-2013

Erdoğan'ın talimatıyla 14 yıl sonra isteğine kavuşuyor

Yakalanarak İmralı Cezaevi'ne konulduğu günden beri televizyon talep eden ancak bu talebi ilgili makamlar tarafından karşılanmayan terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın radyosu televizyon ile değiştirilecek.

Yakalanarak İmralı Cezaevi'ne konulduğu günden beri televizyon talep eden ancak bu talebi ilgili makamlar tarafından karşılanmayan terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın radyosu televizyon ile değiştirilecek. ERDOĞAN: "TALİMATI BEN VERDİM"[/B]

Afrika gezisi kapsamında Senegal'de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerle yaptığı sohbette Abdullah Öcalan'ın radyosunun televizyon ile değiştirileceğini açıkladı.

ODASINA TELEVÄ°ZYON KONULUYOR

ErdoÄŸan konuyla ilgili olarak ÅŸunları söyledi: "Öcalan'a ev hapsi diye bir olay sözkonusu deÄŸil. Bu konuda herÅŸey kesinleÅŸmiÅŸtir ve Öcalan'ın konumu, yeri herÅŸey bellidir. Öcalan'ın kaldığı yer 12 metrekarelik bir odadır. Radyosu vardı, ÅŸimdi o radyoyu televizyon ile deÄŸiÅŸtirecekler. Ben talimatı vereli epey oldu. Bir televizyonu oraya koyun dedim.Â*(Terörün bitirilmesi konusunda umutlu musunuz?) Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim. Umudumu devam ettiriyorum. Örgüt 2012'yi final yılı ilan etmiÅŸti ama aradıklarını bulamadılar."

Erdoğan'ın talimatıyla 14 yıl sonra isteğine kavuşuyor Yorumları