Çilingiroğlu'nun twet'i polisi harekete geçirdi   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 12-07-2012 (09:14)   Son Mesaj: 12-07-2012 (09:14)    Cevap: 0    Gösterim: 384  

    12-07-2012

    Çilingiroğlu'nun twet'i polisi harekete geçirdi

    Çilingiroğlu'nun twet'i polisi harekete geçirdi
    Çilingiroğlu'nun twet'i polisi harekete geçirdi

    İş adamı Kaya Çilingiroğlu'nun Twitter'da attığı 'çocuğumun içinde bulunduğu okul servisi saldırganlar tarafından kaçırıldı' tweti emniyet yetkililerini harekete geçirdi.

    İş adamı Kaya Çilingiroğlu'nun Twitter'da attığı 'çocuğumun içinde bulunduğu okul servisi saldırganlar tarafından kaçırıldı' tweti emniyet yetkililerini harekete geçirdi. Yapılan incelemede kaçırılma olayının olmadığı, sadece servis minibüsündeki miniklerin gözaltına alma olayına şahit oldukları ortaya çıktı. Emniyet müdürlüğüne gelen Kaya Çilingiroğlu, "Olayın sıcağıyla polis hakkında yanlış şeyler yazmışım ama bana göre olay doğru." dedi.

    Olay dün saat 16:00 sıralarında Kemerburgaz - Bahçeköy yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içerisinde 1 çocuk ve 1 kadının da bulunduğu Gökhan K. (24) idaresindeki 34 HH 789 plakalı aracı bölgede uygulama yapan trafik ekipleri durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan Gökhan K. hızla olay yerinden kaçmaya çalıştı. Yaşanan kovalamaca Gökhan K.' idaresindeki aracın ağaçlara çarpmasıyla son buldu. Polis ekiplerinin bir süre yaya olarak kovaladığı K. daha sonra yaka paça gözaltına alındı.

    Yapılan inceleme de cezaevi firarisi olduğu anlaşılan Gökhan K. önce Göktürk Polis Merkezi'ne ardından Çağlayan Adliyesi'ne götürüldü. Bu kovalamaca olayına trafikte okul servisinin içerisinde şahit olan Kaya Çilingiroğlu'nun kendisiyle aynı adı taşıyan oğlu Kaya Çilingiroğlu olayı sıcağı sıcağına babasına anlattı ve baba Çilingiroğlu'nun da sosyal paylaşım sitesinde durumu takipçileri ile paylaştığı anlaşıldı.

    Emniyeti alarma geçiren 'çocuk kaçırma' iddiası Kaya Çilingiroğlu'nun polis merkezine gelip durumu anlatmasıyla düzeltildi. Çilingiroğlu karakol çıkışı gazetecilere, "Bu nasıl emniyet diye laf ettim o yanlış oldu. Diğer ifadelerim doğru. Çelişkili ifadeler var. Bana göre şahıs araca bindi. Ama polise 'Binmedik' diyorlar. 'Kapıyı zorladık' diyorlar. Neyse zaten kimseden şikayetçi olmuyoruz." ifadelerini kullandı. Kaya Çilingiroğlu daha sonra polis merkezinden ayrıldı.

    Öte yandan olaya sebebiyet veren ve cezaevi firarisinden dolayı hakkında yakalama kararı bulunan Gökhan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Kaynak: CİHAN





    Çilingiroğlu'nun twet'i polisi harekete geçirdi Yorumları