Şehit annesinin yürek yakan feryadı   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 12-01-2012 (10:13)   Son Mesaj: 12-01-2012 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 526  

12-01-2012

Şehit annesinin yürek yakan feryadı

Geçtiğimiz günlerde terör örgütü tarafıdan Şırnak Gülyazı İsarkale Mevkii'nde bölücü terör örgütü tarafından döşenen mayın nedeniyle yaralanan Mersinli er Duyal Ceylan tedavi gördüğü Ankara Gata'da yaşamını yitirerek şehit oldu.

Geçtiğimiz günlerde terör örgütü tarafıdan Şırnak Gülyazı İsarkale Mevkii'nde bölücü terör örgütü tarafından döşenen mayın nedeniyle yaralanan Mersinli er Duyal Ceylan tedavi gördüğü Ankara Gata'da yaşamını yitirerek şehit oldu. Abdullah Biçer'in haberi

Yaralanan oğlunun tedavi gördüğü süre içinde sağlığına kavuşması için herkesin dua etmesi için Facebook'ta mesaj yazan annenin yazdıkları yürekleri dağladı. Annennin mesajı şöyle,

"HERKES KENDİ EVİNDE

Herkesin şifa enerjisi ve duaları ile ASLAN PARÇASI ASKERİMİZ'' DUYAL CEYLAN'' için birleşmesini rica ediyoruz..

ASKER ANNESİ ZEHRA HANIMDAN HEPİMİZE BİR MESAJ

(Dualarımız, Mehmehçik DUYAL CEYLAN için ŞİFA OLSUN)

Şu an sesimi duyan herkese burdan sesleniyorum benim parçam cnım oğlum askerlik gorevini şırnakta yapıyordu bir mayın patlaması sonucu benim bebeğim şimdi ankara gata askeri hastanesinde yoğun bakımda ûç gûndûr yaşam savaşı veriyor biliyorum yûrekten inaniyyorumki allahın izni ve bizim dualarımizla çocuğumu kurban olduğum allahım bize bağişlayacak ben ve cnm oğlumu seven ve onun için dua eden herkes buna inanıyor bebeğimin en kritik gûnu ne olur dualarınızi esirgemeyin benin canm bebeğim bitanecik oğlum çok gúçlû onun bu yaşam savaşindan allahın izniyle ve dualarımizla çıkacağına inaniyorum allhım sen yavrumu bize bağışla sizden tek istegim duyalımım bu zor gûnlerinde dualarînizi esirrgememeniz dayan annecim hepimiz dualarımizla yanındayız ne olur paylaşın DUYALıM için dualarını bizlerden esirgemeyen herkesten allah razı olsun Duyalım biz sana înanıyoruz sen neler atlatmadınki bunuda atlatacaksın annem ve allahın izniyle bizlere geri...

HABER 7

Şehit annesinin yürek yakan feryadı Yorumları