Çanakkale'de ÅŸiddetli yağış   Konuyu açan: Sondakika   Ä°lk Mesaj: 10-30-2012 (02:29)   Son Mesaj: 10-30-2012 (02:29)    Cevap: 0    Gösterim: 347  

    10-30-2012

    Çanakkale'de şiddetli yağış

    Çanakkale'de şiddetli yağış
    Çanakkale'de şiddetli yağış

    Çanakkale'de beklenen şiddetli yağış saat 14.10'da etkisini göstermeye başladı. Şiddetli lodos, kentteki yaşamı olumsuz etkiledi.

    Çanakkale'de beklenen şiddetli yağış saat 14.10'da etkisini göstermeye başladı. Şiddetli lodos, kentteki yaşamı olumsuz etkiledi. Çanakkale'de saat 14.10'da hava karardı ve hemen ardından sağanak yağmur başladı. Şiddetli lodos kentteki hayatı olukmsuz etkiledi. Trafikteki araçlar farlarını yakıp seyretmek zorunda kalırken, fırtına ve yağmura yolda yakalanan vatandaşlar kapalı mekanlara girmek için çaba harcadı.

    Yağmur ve fırtına yaklaşık 10 dakika etkili olurken, aralıklarla devam ediyor.

    YAĞIŞ YIKTI GEÇTİ

    Çanakkale'de aniden başlayan lodos fırtınası bazı caddelerdeki ağaçların yıkılmasına neden oldu.

    Eski otogarın arka sokağında bir aÄŸaç kökünden sökülerek park halindeki otomobilin üzerine devrildi.Â*Gelen polis ve itfaiye ekipleri, aracın üzerindeki aÄŸacı bıçkı makinesiyle keserek kaldırdı.

    Araçta hasar olurkenÂ*trafik de kısa süreli aksadı. Barbaros Mahallesi'nde Osnabrück Parkı yanında da bazı aÄŸaçların dalları kırılarak yola düştü. Plaj Caddesi'nde ise iki büyük çınar aÄŸaçı kökünden kırılarak yıkıldı.

    Çanakkale'de şiddetli yağış

    Kaynak: DHA





    Çanakkale'de şiddetli yağış Yorumları