Abdest alırken 2 bin 200 TL'si çalındı   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 10-24-2012 (16:12)   Son Mesaj: 10-24-2012 (16:12)    Cevap: 0    Gösterim: 484  

    10-24-2012

    Abdest alırken 2 bin 200 TL'si çalındı

    Abdest alırken 2 bin 200 TL'si çalındı
    Abdest alırken 2 bin 200 TL'si çalındı

    Hastanedeki oğlunu ziyaret etmek için Kocaeli'ye gelen bir kişinin, camide abdest aldığı sırada parasını çaldığı iddia edilen şüpheli, gözaltına alındı.

    Hastanedeki oğlunu ziyaret etmek için Kocaeli'ye gelen bir kişinin, camide abdest aldığı sırada parasını çaldığı iddia edilen şüpheli, gözaltına alındı. Geçirdiği beyin kanaması sonucu Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan oğlunu ziyarete gelen Hüseyin Keleş (74), Cedit Mahallesi'ndeki Bahtiyar Camisi'nde abdest aldığı sırada yanına yaklaşan 3 kişi, pantolonuna çamur bulaştığını belirterek, yaşlı adama yardım etmek istediğini söyledi.

    Keleş'in pantolonunu temizleme bahanesiyle cebindeki 2 bin 200 lirayı alan şüpheliler, daha sonra otomobille olay yerinden uzaklaştı.

    Olayın bildirilmesi üzerine çalışma başlatan İzmit Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak 3 şüphelinin kimliklerini belirledi.

    Şüphelilerden Zeki D, Sakarya'nın Hendek ilçesinde tespit edilen adresinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

    Emniyetteki işlemleri tamamlanan Zeki D, daha sonra Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

    Bu arada, diğer şüpheliler Recep Ç. ve Hasan Ç'nin dün Bursa'daki bir camide yine aynı yöntemle hırsızlık yaparken suçüstü yakalandıkları ve sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

    AA





    Abdest alırken 2 bin 200 TL'si çalındı Yorumları